Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 photo.cult.bg - тоталитаризъм?
Автор: render   
Дата:   13-05-04 02:51

тази снимка заедно със коментара под нея след ожесточени разисквания беше свалена от форума...

https://photo-forum.net/i/18707&USER_ID=2514

коментар:

"Ще се опитам всячески да не нарушавам повече "правилата" на този сайт. Просто ми се иска съвсем културно да кажа няколко неща, което няма по какъв друг начин публично да обясня на членовете на клуба.И ми се иска ако имам някакви права като член поне да изкажа "трайно" мнение. Мнение относно нещо в което пряко съм замесен - а именно това което със собствените си ръце съм написал.
Накратко, въпреки че може би е останало незабелязано от повечето от тях, няколко мои реплкики (според мен разбрани погрешно от администратора) без никакво известие за причини бяха премахнати от секцията "коментари" на мой добър приятел от дълги години. Не мисля че това е станало случайно и мисля, че каквото и да съм казал (при положение че не е било нецензурно, или грубо) има право да стои като коментар под неговата снимка. Особено при положение, че дори самият той иска това, и самият той се възпротиви от фактът, че репликите бяха изтрити. Да поясня ...дори негови реплики бяха изтрити като коментар към собствената му снимка(по точно въпрос към администраторите защо нещо е било изтрито). Подобна реплика също не е нецензурнa или в разрез с някое от правата му като член, а просто подсказва, че нещо е било изтрито. Колкото до изтриването на моите реплики, това стана без никакво известие до мен, а дори без следа от обяснение че нещо е било изтрито...просто изчезна. Така как би се почувствал някой от вас членове ако без основание предумишлено нещо което сте публикували на сайта изчезне??? Подразнен от станалото публикувах снимка където изразявах крайното си мнение по повод станалото. Естествено по един малко по скандален начин съответстващ на гнева ми в същия момент. Не се сърдя за това че тази снимка беше изтрита няколко пъти, все пак признавам, че може би не отговаря на правило 4. за художествена и техническа стойност на това което се публикува. Но все още очаквам извинение за недоразумението, и ако е невъзможно на връщането на репликите ми коментар под снимката на Japanese, то поне да бъде запазена тази моя реплика и под нея да бъде написано обяснение и коментар от страна на администраторите за случилото се. Вярвам в демократичността на сайта и в правата на членовете както като членове така и като хора с свобода на мислене и изказване. Надявам се такива недоразумения да не се случват за вбъдеще, защото са в разрив с ценностите които формират едно общесто, било то и форум в интернет.

Благодаря на хората които се поинтересуваха да прочетат горенаписаното.
Моля за връщане на достъпа до стария ми акаунт Render

RenderNew "

Публикацията е редактирана (13-05-04 02:57)

Отговори на това съобщение
 Re: photo.cult.bg - тоталитаризъм?
Автор: admin   
Дата:   13-05-04 11:05

Това тук не е форума на cult.bg
Не разбирам защо не пуснеш темата в техния форум - spottown.com
Така хората няма да остават с грешното впечатление, че сайтовете Фото Форум и Култ Бг имат нещо общо.

Re: photo.cult.bg - тоталитаризъм?
Автор: render   
Дата:   13-05-04 11:31

напълно си прав, просто това беше единственото място където не ми изтриха репликите малко след като ги сложих. И предполагам това е защото форумите нямат нищо общо. Все пак исках да покажа какво става на други места,а пак ако на никой не му е интересно темата сама ще отпадне.

първа  назад  1     всички  напред  последна