Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля помагайте-на английски е!
Автор: RAMZE   
Дата:   13-07-05 21:47

Съжалявам,но не съм много уверен в английският. В графа How to update firmware точки:2 ,3 и 4 ми се ще да не се осланям на моите познания,а някой който се оправя добре с английския да ми помогне с превода
http://kmpi.konicaminolta.us/eprise/main/kmpi/content/cam/cam_attachments/DiMAGE_Z3_Firmware_103_Instalation_Guide
Не мога да разбера през цялото време ли се държи пръста на спусъка.
Благодаря предварително [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Моля помагайте-на английски е!
Автор: holden   
Дата:   13-07-05 22:01

(1) With the camera off, insert the prepared SD Memory card.

Докато фотото е изключено, вкарай картата която си приготвил преди това.

(2) Press and hold the shutter-release button all the way down without turning on the camera.

Натисни и задръж спусъка до долу, без да включваш апарата.

(3) Without lifting the your finger from the shutter-release button, press the main switch to turn on the camera.

Без да вдигаш пръста си от спусъка, натисни главния ключ за да включиш апарата.

(4) The LCD will turn off and the access lamp will be lit. Please wait until the lamp turn off. (It takes 1 or 2 minutes. You can release your fingers from the shutter-release button and the main switch.)

Екранът ще се изключи и лампичката за достъп ще светне (сигурно имат предвид лампичката за достъп до картата памет). Изчакайте докато лампичката загасне. Отнема 1-2 минути. Можете да освободите пръста си от спусъка и от главния ключ.

(5) When the access lamp turns off, updating is completed. Remove the batteries and then insert them again.
(When using AC adapter, disconnect the AC adapter and then connect it again.)

Като загасне лампичката си готов.

(6) Check that the camera firmware version number has changed to "Ver.1.03u". (See the "Checking the camera software version")

Проверете каква бира пие преводачът и го почерпете.

Автор: LAVA   
Дата:   13-07-05 22:10

Холден, не знам за бирата ама в т.5 мисля е важно, че казват:...
Като загасне лампичката си готов.
... извади батерийте и после ги сложи отново. (ако се ползва адаптер, откаци го и после го свърйи пак.)

Автор: RAMZE   
Дата:   13-07-05 22:13

Много съм благодарен!!!Бирата е ясна,но преводача липсва.При първа възможност в България ще се реванширам [beer]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   14-07-05 01:23

ти пак си погледни матричките за фланелките ФФ, че ще имам питане тези дни

първа  назад  1     всички  напред  последна