Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pokana za kino
Автор: dio   
Дата:   10-05-04 21:37

Zdraveite....
az otdavna ne sum se poiaviaval, a i predi ne biah mnogo 4est gost pri vas:))))...
No vse pak mi se 6te da vi pokania da mi vidite purvoto film4e, koeto oficialno se provektira v kino salon....
na 12.05 ot 19.30, v kino liumier....vhod svoboden za studenti i za vseki koito se setia 4e sum vijdal na malkoto sbirki va6i na koito sum idval, ili za vseki koito me pomni kak izglejdam:))))....az 6te sum na vhoda:))))

P.s. znam 4e moje bi tova ne e miastoto za podobno suob6tenie, ama naistina mi se 6te da 4uia va6to mnenie (puk i niama da e lo6o da napulnim zalata:)))))
sled na6to film4e 6te davat edin film na Aki Kaurismaki, finlandski, niakakva stranna komedia 6te e......podrobnosti ima v "Programata"

Отговори на това съобщение
 Re: Pokana za kino
Автор: asahi   
Дата:   11-05-04 10:57

бут[smilie24]

Автор: lucky   
Дата:   11-05-04 12:03

Finlandska komedia???[smilie10] [smilie18] ...kato im znam 4uvstvoto za humor[smilie25] [beer]
Uspeh ti jelaia!!![smilie24] [beer]

Автор: murnau   
Дата:   11-05-04 22:25

izobshto ne e komedia
i ne e niakakva si

mnogo e dubur filma ;)

Автор: japanese   
Дата:   12-05-04 02:36

uspeh iska mi se da doida ama niamam vreme zashtoto sam na rabota zashtone go kachish v mpeg file :)

първа  назад  1     всички  напред  последна