Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Memory Stick pro Duo... къде???
Автор: ScherZ   
Дата:   09-07-05 00:45

Възнамерявам да си купя Мемори стик , само че на Сандиск. Още се колебая между 1 и 2 гб... в България никъде не съм виждала да се продва мемори стик на Сандиск.. гледала съм само в чуждестранни страници...Та въпросът ми е дали знаете място от където мога да си купя такава карта и горе долу цената и за 1 и за 2 гб... в чужбина 1 гб е 100 и няколко долара а 2 гб 207$...Принципно съм от Пловдив но и места в София ме устройват.. Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Memory Stick pro Duo... къде???
Автор: Crossblade   
Дата:   09-07-05 01:00

Заповядай:
MSD PRO SanDisk @ Digital-Flash.com

П.П. тъй като в няколко теми вече пиша за този сайт искам да спомена, че не съм обвързан по никакъв начин с тях. Просто съм доволен клиент [smilie10]

Поздрави.

Автор: ScherZ   
Дата:   09-07-05 01:05

Мерси сега ще погледна

ПС... те са доста скъпички то по-добре да си взема на Сони цената е същата а предполагам качеството ще е по-добро... това ок ако не стане от чужбина и все пак ми се иска да ида на място и да пробвам а не да ми я доставят по пощата

Публикацията е редактирана (09-07-05 01:08)

Автор: CYPER   
Дата:   09-07-05 02:05

Абе мен едно ми е интересно - колко е производствената цена на 4 GB Memory Stick Pro SanDisk Ultra II?

Имам чувството, че е поне 10 пъти по-ниска от пазарната.

Извинявай ама 1400 лева за тая пощенска марка просто трябва папата да я е правил и то тоя дето почина и Бил Гейтс да му е държал ръцете да не треперят.

Тва 100% се прави от некви малоумни китайци, дето им плащат заплата за цяля година, колкото една таква карта, а те за тази година произвеждат 1000 такива.
[ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна