Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 FUJI-3 pro- IZKUSAVAT ME
Автор: MAX-1   
Дата:   07-07-05 20:37

Predlagat mi FUJI-3 pro , i se cudia da go vzema li ili ne.Edno kolebanie me e obzelo....[smile] KAKUV SUVET STE MY DADETE ![smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: FUJI-3 pro- IZKUSAVAT ME
Автор: koceto   
Дата:   07-07-05 20:43

моят съвет е да пишеш на Български

Автор: aries   
Дата:   07-07-05 20:56

Аз нямам почти никъкъв опит с Фуджито, но поразгледах около 50-70 снимки и моето лично мнение е, че във високите зони ярките цветове молко попрегарят ... Но това може и да е от монитора, ако не е бил добре калибриран/. Между впрочем сега разгледах, примерите в дпревюто и май е добре да ги погледнеш /ако не си го направил/. Особено деветата поред снимка от samples.

Автор: samara   
Дата:   07-07-05 21:00

...щом казваш изкушават...сигурно е изгодно, ти си майстор, ще правиш хубави неща с него...успех !!![smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: papi   
Дата:   07-07-05 21:12

бих ти отговорил на въпроса ,но като видя тая маймуница...ми се отщя

Автор: boni   
Дата:   07-07-05 22:35

Max,не се вързвай ,изобщо не отговаря качеството на тази цена.Маже здраво на високи чувствителности,благодарение на мощното шумоподтискане. Като детайл изостава от 20Д и Д70.
Като динамика е малко по-добре в разширен динамичен диапазон,но прави много тежки файлове.
За тези пари има и по-добри неща.

Автор: boni   
Дата:   07-07-05 22:37

Да не говорим,че сигма СД10 го размазва като детайл и има същата динамика според тестовете на едно авторитетно списание,което доц Абаджиев ни показа.

Не се изкушавай ! Дръж се :)
Автор: JeT   
Дата:   07-07-05 23:11

Ако си насъбрал Nikon-ска оптика => купи си D-SLR на Nikon.
Бъди практичен - FUJI е екзотика в света на D-SLR, има малък пазарен дял и нищо чудно да "свърши" ката Contax ...

Справка за ситуaцията(english):
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=10000101&sid=aEusHjaXn7c8&refer=japan

На практика, ако прочетеш внимателно спесификацията на S3Pro ще разбереш, че не си струва парите...
Появата на този апарат е "пазарен трик" - реално погледнато той дори не предлага "истински" 12 Mp, а що се отнася до динамиката дето я имал "в повече" спрямо др. модели от този ценови клас - дори по измислените тестове в разните му там "авторитетни" списания не могат да я докажат [smilie5]
И между другото (ако си печаташ снимките де) - задай си въпроса "колко бленди контраст" е в състочние да възпроизведе фото-хартията и тогава чети хвалебствията за динамика и т.н. (sorry, че така опростено го написах)

P.S. "boni" ако това "авторитетно" списание е германското "Color Foto" то по-добре не го цитирай - теста им е леко странен на моменти. Дори руското "Фото & Видео" е по-добро ...

Автор: GuruMMX   
Дата:   08-07-05 00:09

imah edna godina s2 PRO..
otdavna go zamenih s odsta po seriozen aparat!!! Canon 1D.... Njama mjasto za sravnenie a i e veche i dosta po evtin ot s3kata :)

lichno mnenie :)[beer] [shtrak] [thankyou]

Дата:   08-07-05 00:10

papi papiii.. nauchi se kak se slagat zapetajkite i posle se obajdaj! :)

Дата:   08-07-05 00:12

S2 i S3 pro sa ubijstveni mashini otnosno svetopredavane!!! Sigmata ima da gi goniiii. :)
Be njama li veche njakoj da udari edno ramo na FOVEON technologyto?[beer] [smilie5]

Автор: garfi   
Дата:   08-07-05 01:24

[beer]

Автор: MAX-1   
Дата:   08-07-05 09:45

SURDECNA BLAGODARNOST ZA OTZIVCIVOSTA [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна