Автор: Neli78
Дата: 08-07-05 02:54
хм, inmitev!
1. като се наспиш, ще видиш, че няма противоречие. Просто предпочитам да не съм моделът от естетическа гледна точка. (не съм искала да намеквам да ме снимате мене)
2.Дори да са само 10-ина, няма ли да си струва? 50 автора по 10 снимки, по 10 момичета? Йе! 5000 снимки! Как мислиш, а?
3.Ако момчето е заето и не му се занимава, или наистина е много сложно (нямам представа дори, съжалявам, admin), той ще каже какво мисли. Но лично на мен ми се струва, че е хвърлен доста труд тук( ), и мисля, че със още малко усилие, би могло да се постигне голяма полза
4.Да, от гледна точка на жена, мисля, че ще има много доброволки (не забравяйте, че съм от вражеския лагер )(вече имате свой човек вътре )
5.Проблемът (за пускането на тема) е следният: Аз, ако бях някое момиченце моделче, щеше да ме е много по-срам да пусна тема, отколкото просто да се регистрирам някъде там. Така, мисля, че работи женската психика(ако искате се възползвайте от психологическия съвет)
6.Добре. Колко доброволки е минимумът (ако изобщо се реши, че е възможно, и че ще има резултати), за да направите това (личен в-с)? (Ако трябва аз лично ще се заема с това, защото смятам, че не е трудно)
......ииййй, колко скоби, колко глупости!...май и на мен като ми се спи пиша много. Ама на теб да ти се сърдят,inmitev! Ако ми беше дал оторизация в ицкуто, нямаше да занимавам хората сега....
а, да, и още нещо! много важно! Сушайте този път всички. Идеята ми не беше само за женски модели! Ако го направите само за жени, половината фотография отиде и мъжете стават за модели...
просто ще е много гот, ако можеш да си ги избираш, като ги гледаш в табличка. (като характеристиките на процесорите в ценова листа ) (другият път не ми давайте да говоря след 10! )
|
|