Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От FZ20 към S2
Автор: CYPER   
Дата:   07-07-05 22:58

Така ето ме пак :)

Искам да попитам заслужава ли си следното:

Да продам моя Panasonic FZ20 и да взема Canon S2 - дали си заслужава промяната.

Най-вероятно ще доплатя около 20 паунда (максимум 50, но се съмнявам)

На Ebay моя сигурно ще мога да го дам за около 320 паунда, а нов S2 в монента струва 350, но тази цена мисля ще падне.

Има ли въобще смисъл някакъв или апаратите са на едно ниво.

Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: От FZ20 към S2
Автор: boni   
Дата:   07-07-05 23:00

Е ти луд ли си?
Фз20 е много по-висок клас - има ръчен фокус с гривна,много много по-бърз е (ама несрванимо по-бърз) има 2.8 бленда по цялата дължина и много по-рязка оптика ,има гнездо за външни светкавици и т.н.

Дата:   07-07-05 23:02

И оптиката му е много по-качествена,има ЕД оптични елементи,няма хроматични аберации за разлика от канона и изобщо странен въпрос зададе.
S2 e в класа на FZ5,но пак е по-лош

Дата:   07-07-05 23:16

А аз съм останал с впечатлението, че S2 е доста добър апарат и минусите на S1 (на който се бях спрял като си избирах апарат) са изчистени в този модел.

Е и по-добре тогава.

А защо тогава на Steve's Digicams е сложен на първо място в 12x Super Zoom, а моя е на последно.

А е тогава тоя Sony H1 заслужава ли си? Направи ми впечатление голямата матрица, но пък оптиката не била Карл Зайс, която си е сериозен минус и говори много зле за Sony (много се излагат тези хора)

И последно в секцията 12x кой апарат е най-добре в момента? включвам и тези, които тепърва ще излизат.

Благодаря.

P.S - Ех как се радвам, че съм направил наистина добър избор и как не се радвам на двете ми горещи пикселчета

[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Автор: samara   
Дата:   07-07-05 23:19

...то това е по ред на излизане бе ...[smilie5] [ezik] [beer] [shtrak]

Автор: rolla   
Дата:   07-07-05 23:22

Намери темата на Бони за самсунга който ще излиза.Ако можеш да почакаш малко вземай него

Дата:   07-07-05 23:30

хахах,това е по ред на излизане в дпревю:))
Абе от FZ20 ако сменяш само на ДСРЛ,няма никакъв смисъл на друго ,само ще загубиш пари

Дата:   07-07-05 23:35

Ааааааааааааа супер ме зарадвахте.

DSLR скоро няма да си взема, защото е много скъп и както някой каза, за да има всичките опции на сапунерките трябва да се плаща още - абе под 1000 паунда няма да излезе.

Оставам си с Панасоника за сега + SE K750i, който е 2MP за екстремни ситуации - доста хубави снимки прави за телефон.

[beer] [beer] [beer]

Автор: didiken   
Дата:   11-07-05 11:45

Към boni:
Преди време взех решение за ФЗ5. Сега излезе С2, а и модела на Сони.И се колебая!
Панасоника ли е най-добрия избор между тези трите. Като мен клипове не ми трябват, а просто качествена оптика, шумът, доколкото разбирам, може да се поизчисти с Фотошоп..
Мислех да пускам отделна тема, но ако ми отговориш, ще съм ти много благодарен![smile]

Автор: Borisoff   
Дата:   11-07-05 11:56

И аз съм на същия кръстопът!
Много се влюбих в ФЗ5, но ме човърка постоянно една мисъл - за тези пари има ли по-добро?!

първа  назад  1     всички  напред  последна