Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Видеокамера "Canon XL2"
Автор: stoyanov   
Дата:   06-07-05 21:40

Здравейте!
Имам видеокамера "Canon XL2" и желая да се свържа и с други хора, които имат такава камера от България. Камерата е много добра, но е трудна за работа. С малко усилия се свиква. Имам и "Canon XL1", но определено новата е по-добра от стария модел. Тук е фотофорум, но мисля, че може да се пише за всичко. И аз се занимавам с фотография, но се снимам и като модел- любителски:-)))

Отговори на това съобщение
 Re: Видеокамера "Canon XL2"
Автор: джъмбо   
Дата:   06-07-05 23:52

хм значи
аз съм работил предимно със сони камера от този клас ПД 150 и с нея работата е песен
какво му е трудно на канона че мисля да вземам един за тестване ?

Автор: dtl   
Дата:   07-07-05 03:18

интересно ми е разликата каква е...аз снимам с лубителска... ще да е нещто като сапуерка и дслр а? и цифровите дето записват направо на ДВД бива ли ги?
знам нещично но ако имате малко време да подскажете на любителите какво може този звар за ~7600лв. без ддс [smilie10] [smilie24]

Автор: ZENTEX   
Дата:   07-07-05 09:29

Че какво и е трудно за работа?

Автор: stoyanov   
Дата:   07-07-05 15:40

ZENTEX ,
камерата не е чак толкова лесна както изглежда. За да постигнеш перфектно качество трябва да работиш със всички настройки. Най-лесно се работеше със старите аналогови камери... Там нямаше филтри, нямаше кой знае какво...ZENTEX написа:

> Че какво и е трудно за работа?

Автор: ZENTEX   
Дата:   07-07-05 16:02

Миналата година снимах повече от десет часа с такава,откачи ми се рамото,явно не съм за оператор.Иначе камерата е много добра и конструктивно и като качество на изображението,който не вярва може да спориме.

Автор: джъмбо   
Дата:   07-07-05 16:15

абе в интерес на истината една класическа камера си се обслужва по-бързо сравнено с някоя от новите полукомпактни :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна