Автор: elmo
Дата: 06-07-05 14:08
Предната вечер, на една семейна сбирка, от дума на дума, както си му е редът стигнахме до разговор за хобитата. Точно тогава се случи това, за което никога и не съм предполагал, че е възможно някога да стане. Гостът извади своя фотоапарат и аз онемях, става въпрос за Канон-повершот-про 1. Имах достатъчно време да го подържа в ръце, да го разгледам и щракна няколко пъти, в този момент се усетих, че примигвам разсеяно, а ченето ми е увиснало като повредена врата на чекмедже....някъде в тоя интервал от време осъзнах, че следващият ми апарат ще бъде от тази марка. Вчера и днес вече достатъчно мотивиран разглеждах сайтове и си правих равносметка. Наистина апарат от този клас не ми е необходим, някъде преди случката си бях харесал Панасоник ФЗ-20, дори го сравнявах и с новото Фуджи на Тод, но сега вече съм разколебан, спирам се на Канон-повершот-S2 IS.
Изборът...сложно нещо е това! Та да си дойдем на думата, за Фуджи и Панасоник вече се говори доста, а и има доста съфорумници на който можеш да погледнеш профилите, но за Канон-а накои може ли да каже нещо повече?![[smilie2]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif)
|
|