Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся 50-58мм преходник за Canon
Автор: Krassy_office   
Дата:   09-05-04 13:23

Търся пеходник за ЕОС, за да мога да ползвам 2 обектива от стария ми апарат 50mm Canon A1 които са изключително светли и остри.
За хора извън Варна съм съгласен и на пратки с наложен платеж.
Благодаря Ви. [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся 50-58мм преходник за Canon
Дата:   09-05-04 13:24

или 55 мм беще А1-то, забравих да погледна, извинявам се за невежеството ако е така [smilie7]

Автор: djidji   
Дата:   09-05-04 14:01

Ха сега де, никога не съм снимал с А1, но винаги съм подозирал, че А1, АЕ1, и редица други механични олд скуул Канони са си с Байонет, FD, ако се нелъжа. Ако не е така, светнете ме моля!

Дата:   09-05-04 14:23

Дам, май байонет беше... Vivitar-а се слага и една шайба се завърта, а стандартния обектив влиза като на 300D-то... както и да е, който познава структурата и има такова, съм склонен да го купя [smilie7]
Просто искам да тествам тези обективи на 300D-то си, а и Vivitar-а е много светъл и рязък и има изключително макро от 1 см.
[smilie19]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   09-05-04 15:18

Не става номера, или по-точно не си заслужава. Имат различни раб.отсечки...като на ЕОС-а е по-голяма /което е кофти отвсякъде/, и управление на блендата. Забрави. Нищо не постигаш, а губиш...освен 160 и нещото лева за прехода./колкото едно тяло на Fd/. В прехода има лещи, и снижават качеството на обективите. Ако държиш - в Хама на Халите имаше.

Дата:   09-05-04 16:07

Благодаря ти Mobby, просто исках да използвам макро режима на Vivitar-a, но явно няма да стане [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна