Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спешно - трябва ми съвет.
Автор: Darksorrow   
Дата:   02-07-05 11:44

Здравейте. Имам около час да препоръчам на един приятел, който е решил да пазарува по и-нет откъде да купи и какво за около 250$. Спрял съм се на БиХ Форо Видео - Панасоник ЛЗ1. Смятате ли, че има и по-добра алтернатива? Наистина трябва бързо да реша...

Отговори на това съобщение
 Re: Спешно - трябва ми съвет.
Автор: Stoevmobile   
Дата:   02-07-05 12:13

Щом е спешно, значи няма особени изисквания към фотощрака, а магазина е известен като стабилен [smilie3]

Дата:   02-07-05 12:15

За магазина, ясно, мен за фотощрака ме интересува дали няма да го подведа, ако за тези пари препоръчам това [smilie3]

Автор: carl_cox   
Дата:   02-07-05 12:29

е това за мен са 2 доста добри оферти -

FUJI S5100

SONY W1

Ако пък няма мърдане малко над 250$-то тогава LUMIX LZ1 -много приятен и добър вариант-има хубави екстри...

единствените недостатъци на LZ1 е че няма приоритет на бленда и скорост..

Дата:   02-07-05 12:32

Много благодаря, че ме подсети за Фуджито, човече. И аз го харесвам тоя апарат, просто го забравих в евентуалните алтернативи. Мерси[smilie24] [beer]

Автор: youn   
Дата:   02-07-05 12:43

Държах го за десетина минути в ръце и ми направи впечатление че е лекичък - пластмасов корпус, дисплея му е добър 2 инча и оптичния зум е 6 пъти което на другите от този клас го няма. Няма обаче звук към клипа. Има оптичен стабилизатор. Не съм гледал как изглеждат файловете на PC, на дисплея изглеждаха добре

Автор: holden   
Дата:   02-07-05 19:32

А бре ти фотоапарат ли купуваш или видеокамера? И без това филмчетата са с малка разделителност, какво вобще ти пука дали имат звук. Аз поне така си мисля де. В противен случай направо си купи един Жесем и щракай с него [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна