Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От нас идеите - от вас бензина
Автор: plamenp   
Дата:   30-06-05 12:47

Разглеждам снимките от конкурса и от време на време - през една, през две - гласувам "злато". Гласувам и си мисля на глас: "Ако се издаде един луксозен албум със снимки от природата на България?" Да, обаче... Трябват спонсори, труд, реклама и т.н. Не е за мене.
Моите възможности за такава работа, за съжаление, не са достатъчни. Но някой може би ще опита.
Към албума може и диск да се закачи...
Ако имаше такава книга, аз бих си купил с удоволствие. Без значение от цената.
Хайде, може някой да грабне идеята. Безплатно.
Ваш: Остап Бендер

Отговори на това съобщение
 Re: От нас идеите - от вас бензина
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-06-05 12:55

Искаш ли други подобни безплатни идей?[smilie21]

Автор: J0R0   
Дата:   30-06-05 13:24

Пламене, такъв диск вече има :-)
Албум, едва ли някой ще се наеме да издаде, защото това изисква супер хартия и отпечатък, които са скъпи. Освен това ще трябва да плати хонорари на всички автори.
Ще се наложи да мисли и за разпространение, което е доста трудоемка и сложна задача.

По добрият вариант ще бъде сп. Одисей да се навият да издадат извънреден брой със снимките от конкурса. Вместо изложба.

Цената няма да е по-висока от тази на нормален брой, а предполагам, че биха могли да продадат по-голямо количество, защото едно такова издание би предизвикало по-голям интерес у повече хора, отколкото стандартните им броеве. Но това е все пак лично мнение, а решаващата дума има ръководството на списанието.

Автор: Todd   
Дата:   30-06-05 13:57

Нещо ми се струва възрожденските идеали в тази държава са безвъзвратно измрели .
Мен много ме кефи онова де Кенеди беше казал :
- Не питай какво държавата прави за теб .Ти какво направи за твоята държава ???
А у нас на последък най-модерен е израза " Дайте да дадем " !!!
Вземането е преди даването .
Но , една държава е такава каквито са хората в нея .

Автор: fuji   
Дата:   30-06-05 14:18

Освен диск има и подобен албум, издаден преди няколко години - "Албум България", който все още е един от най-успешните. Единична продажна цена между 80-120 лв

Автор: plamenp   
Дата:   30-06-05 14:42

Шетам из форума - от време на време - и оставам с впечатление, че е по-скоро чат-рум, но се намират и сериозни, и полезни неща.
Разравям се из темите и ...
Оставом с впечатлението, че "темичката" ми - просто идея само чака да й се нахвърлят, неизвестно защо, чакалите и да я оглозгат до думичка.
Просто идея за албум от точно тези снимки ставаше дума.
И (Тодд) зная много добре думите на Кенеди - и ги харесвам. Не мисля, че подхвърлянето на конкретна идея (и то в интернет пространството) се връзва с думите на покойния Кенеди. Аз нищо не поисках.
На Жоро и на Фуджи благодаря, не знаех за диска (но той е с други снимки) и албума.
Няма да се връщам повече към темата!

Автор: aquarius_v   
Дата:   30-06-05 15:17

Та като стана въпрос за Кенеди - Ich bin ein Berliner! [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Големи фрази колко щеш!

Хайде нема нужда....[beer] [beer] [beer] Айде у лево там е бирата! [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: Todd   
Дата:   30-06-05 15:32

plamenp - не бе брате , пак не се разбрахме .
Исках да кажа че няма да има някой де ще подхване идеята ти. Че има издадени разни неща има - но и от нашия конкурс има златни неща дето в другите издания ги няма .Само че така само за идеята няма кой да се хване.
Освен да му се дадат всички права върху снимките и белким някой скочи .Каквото изкара-негово да си е.

Автор: miton   
Дата:   30-06-05 20:46

JORO, ot kade da si kupya diska?
s kakvo e sniman?

Автор: Stoevmobile   
Дата:   30-06-05 22:00

сниман е със Жоро [ezik]

Автор: J0R0   
Дата:   30-06-05 22:22

От книжарници Пингвините, книжарници Хеликон, магазинчета за сувенири около НДК, около хотелите... Цена на дребно - 10 лв.
Снимките са снимани с различни фотоапарати.
Част са на филм и после сканиране, част са със Сигмата. Има и съвсем малко със Сони, Панасоник и може би с Олимпус, не помня вече...

Автор: Stoevmobile   
Дата:   01-07-05 00:19

ко казах аз - снимано със Жоро, другото не е запомнено [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Borisoff   
Дата:   01-07-05 09:42

Идеята да се издаде брой на Одисей със снимките от конкурса ми се струва пъти по-добра от изложба
Така идедята ще стигне до много повече хора
Лично аз не пропускам брой на Одисей от 3 години и бих си изяла ушите от кеф ако има издание с фотографи от от България с любов

първа  назад  1     всички  напред  последна