Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 А сканиране на негативи във Варна?
Автор: Waldimir   
Дата:   07-05-04 14:56

За Пловдив разбрах.
А някъде из Варна да сканират негативи прилично качество на приемливи цени?
Моля, ако някой има информация и опит да сподели.
Ще съм благодарен.

Отговори на това съобщение
 Re: А сканиране на негативи във Варна?
Автор: GenaDP   
Дата:   07-05-04 15:17

Във всяко фото-студио, където има цифрова машина, предлагат и тази услуга. Сканира и Борко Кайков - на ул. "Направи си Сам" - на Епсън 3200, сканирам и аз, на Минолта Мулти Про. Сканират във Фактор-Р на Сайтекс, сканират във ФИЛ - на Хаутек (това последното не ти го препоръчвам, щото тъй и не се научиха да я ползват пълноценно тая машина).

Избирай си сам. Всичко зависи от това какво разбираш под "прилично качество" и "приемлива цена".

Автор: Krassy_office   
Дата:   07-05-04 15:32

А аз продавам слайд скенер Canon Canoscan 2700 на ... бе квато цена кажете... ще се договорим [smilie19]

Дата:   07-05-04 16:05

Прилично качество разбирам не за професионални цели. Повечето от снимките ще са за качване в някой сайт, а понякога след качествен ретуш може да се стигне до принтиране до А4 формат.
Под прилични цени разбирам не повече от 7-8 лева на негатив + записване на мой диск.
GenaDP: ако се не лъжа някъде беше казал, че сканираш скъпо, но много качествено, аз това го разбирам за клиенти, които вадят пари от това. Аз не съм такъв и не мога да си го позволя.
А би ли ми казал някакъв адрес или телефон на Фактор-Р. Не съм от Варна.
Борко Кайков на какви цени сканира?
То вярно, че в доста фотоателиета предлагат услугата, но какво ще е качеството?!

За други варненци освен при теб, Борко и Фактор-Р, да имаш понятие, че добре си вършат работата?

Автор: Krassy_office   
Дата:   07-05-04 16:14

Дай телефон да ти звънна, имам предложение [smilie24]

Хе-хе...
Дата:   07-05-04 16:21

Не мога да давам оценка на качеството според ТВОИТЕ критерии...

Фактор-Р са рекламна агенция, сканират на цени като моите или по-високи. 7-8лв. на негатив е сравнително висока цена, освен ако под "негатив" не разбираш целия филм. Ако е така, и Борко ще ти се види скъп. Единствената ти алтернатива в такъв случай са фото-студията...

Дата:   07-05-04 17:56

Krassy_office: пиши ми на мейла: waldimir@mail.bg

GenaDP: OK. Имах впредвид не един кадър за 7-8 лв, а всички или почти всички. Иначе е адски дебело за мойте възможности :-). Понеже, както прочетох в една скорошна тема, в Пловдив правили услугата за 4.50 (цял филм).

Благодаря, все пак.

Дата:   07-05-04 18:51

Доколкото съм чувал, скенера на Червения п-д (студиото на Стойко) бил сносен. Можеш да пробваш, и сам да прецениш върши ли ти работа такова качество. А ако имаш за сканиране повече филми - купи си скенер, ще ти излезе по-евтино, но ще си губиш доста време.

Автор: junior   
Дата:   07-05-04 18:53

Краси и аз може да се заинтересувам за скенера.... Пиши ми на junior.37@bitex.com

Благодаря!

Дата:   07-05-04 19:25

GenaDP: Мерси, ще опитам като идвам към Варна. Идеята за скенер е добра, но в близко бъдеще няма мегдан :-).

Автор: ariesv   
Дата:   07-05-04 21:42

Хм, Краси, шарни и на мен един мейл кви пари му искаш на този скенер и снимка (или линк) също така. vlasev@hotmail.com

първа  назад  1     всички  напред  последна