Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 LZ1 ili LZ2
Автор: orelyt   
Дата:   29-06-05 13:37

Искам да питам според вас много сериозна ли е разликата в екстрите и функциите на двата модела на Panasonik. Едната е в пикселите - 4 и 5. Другата доколкото знам е в звука на клипчетата. Сега трябва да уточня, че аз с фотоапарата клипчета няма да правя. Трябва ми за любителски снимки като ходя някъде на почивка. Другата разлика, която открих е цената LZ1 мога да го купя за 480 лв., а LZ2 за 620 лв. Та въпросът ми след като ви обясних, за какво ще ползвам апарата е: струва ли си да се изхвърлям със 140 лв. повече...?[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: LZ1 ili LZ2
Автор: darko   
Дата:   29-06-05 14:03

според мен не си струва. чел съм и на двата ревютата по чуждите страници и LZ1 има малко предимство пред LZ2 - тъй като големината на матрицата и при двата модела е еднаква - по-малък шум има при снимките направени с LZ1.
да те питам аз - къде си ги гледал тези цени? има ли там и LS1 и на каква цена?

Дата:   29-06-05 14:16

Да има ги в магазините на "Tехномаркет" и на "2 be" и цената е 419 лева. За LZ1 има промоция 9пак в същите магазини, която е за 529 лв. ти дават апарат и 128 МБ карта, така че цената на самият апарат излиза около 480 лева. Мисля, че това най-ниската цена, която може да се намери. В чужбина седната цена на LZ1 е около 230 $, което е около 375 лева + транспорт, ДДС и митнически такси (естествено ако ги плащаш) и цената ства същата. За купените в чужбина апарати обаче не можеш да ползваш гаранция, а за тези от България тя е 1 година. Това не е без значение.

Автор: pmartinov   
Дата:   29-06-05 14:18

LZ1 e твоя апарат ! Честито ! За 140лв карта+ почерпка !!![shtrak]

Автор: Stoyan_5   
Дата:   29-06-05 14:20

Ама не излиза ли малко скъпичка тази карта Бе!?!

Дата:   29-06-05 14:24

Ne kartaa izliza 48-49 lewa + aparata 480. W paket cenata e 529 lw.
140 lewa e razlikata w cenata mejdu LZ1 i LZ2. Pyrvia moga da go vzema za 480 lw. a vtoria za 620 lw. Za towa i piha tolkowa goliama li e razlikta mejdu dvata modela, za da se izrysia sys 140 lw. poweche ili da si kupia LZ 1...

Автор: realito   
Дата:   29-06-05 14:26

Mi ne e skypa kartata, zashtoto ne e korektno da se smqta taka cenata i.....tq prosto e podaryk kym aparata, taka ili inache ne q kupuvash otdelno...[beer]

Автор: Crossblade   
Дата:   29-06-05 14:39

Взимай 1 и не се притеснвявай. Сам казваш, че ен ти трябват клиповете [smilie11] Тогава защо се чудиш [cool]
А не взимай такива "промоции" [smilie10] 256 карта ПЕРФЕКТНА 80х (12МБ/с) на Трансенд с 5 години гаранция е към 55лв.

Дата:   30-06-05 10:45

Blagodaria ti za syveta Crossblade...[smile]

Автор: Darksorrow   
Дата:   30-06-05 10:53

Всъщност нека някой по-знаещ от мен ме поправи, но на мен ми се струва, че единствената разлика между двата модела е в пикселите, което, както ти казаха вече, може и да е предимство от една гледна точка:)

първа  назад  1     всички  напред  последна