Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой знае ли за Panasonic
Автор: darko   
Дата:   29-06-05 08:54

каква точно е разликата между оптиката Leica и Lumix?
Гледам че на по-стари модели - LC50 и LC70 оптиката е Leica, а на по-новите (от нисък клас) LS1, LZ1, LZ2 е Lumix. Има ли някой който е в час и знае какви са разликите м/у двете (ако има такива) и в този смисъл какви са плюсовете и недостатъците им?

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой знае ли за Panasonic
Автор: designwerk   
Дата:   29-06-05 09:26

Lumix®e modela(turgovskoto nazvanie na producta) a ne optikata mu !

Автор: Libra   
Дата:   29-06-05 09:28

Прочети моя тема:Какво да купя от 24.06.2005 и някъде там JORO дава обяснение

Автор: 5kan   
Дата:   29-06-05 09:29

http://www.bizrate.com/digitalcameras/products__att247--275856-__keyword--Lens.html

гледам, че и други модели са с Лайка
щом е друго име се очаква и да е друг производител
по принцип обективите на Лайка/Лайц са едни от най -добрите и не биха се прежалили да не се спомене името, ако е техен обектив
а за Лумикс не намерих тех.данни

Публикацията е редактирана (29-06-05 09:31)

Дата:   29-06-05 09:42

designwerk - освен че е името на серията на Панасоник - това е и марката на оптиката. Погледни от близо обектива на посочените модели - там ясно си пише Lumix за разлика от другите посочени модели.

Libra - благодаря ти. Аз съм чел твоята тема, ама там JORO както го е написал не ми ставя 100% ясно дали Lumix оптиката е едно към едно с оптиката слагана на високия клас. Все пак защо биха слагали на FZ20 Leica оптика, а на ниския клас Lumix, след като са си направили съвместна фирма Панасоник и Лайка? Явно има разлики и се питам какви са.

Дата:   29-06-05 13:40

Не знам защо се интересуваш само от Панасоника, но аз след дълги проучвания, четене и сравняване стегнах до извода да си взема Canon powershot A95.Колебанията ми минаха през доста фази, но накрая мисля че стигнах до решение. Пожелавам ти успешен избор.

Автор: orelyt   
Дата:   29-06-05 13:45

Libra, а какво ще кажеш за Canon powershot A520 - не е ли по-добър...?

Дата:   29-06-05 13:58

Либра:
Панасоник има опт. стабилизатор, по-ниска цена, произведен в Япония (в предишни теми ми казаха че това е голям плюс пред Канон, защото само високите класове на Канон се произвеждали в Япония). Гледал съм много снимки правени и с Канон и с Панасоник - не виждам с какво е по-добър Канон пред Панасоник (тука става дума за нисък клас - не се вживявайте сега всички с ДСЛР Канон ;)). Пред мен стои въпроса не какъв да си купя - решил съм да е Панасоник. Дали Лумикс Оптиката е по-зле от Лайка, които са слагани в нисък клас на Панасоник?

Автор: Crossblade   
Дата:   29-06-05 14:45

Ами ... май са еднакви :) Всяка Лайка оптика за тази цена ще е с такива "качества", че даже и по-слаби, защото в тази цена ще влиза и името [smilie25]

Взимай смело, има добри отзиви за Lumix оптиката в тези апарати.

Дата:   29-06-05 15:13

darko,
извинявам се за мнението ми, което е извън темата поставена от теб.Ако тук има някой с побликувани снимки правени с Панасоник LZ1,2,3 и др. от подобен клас да ми каже.Благодаря[smile]

Дата:   29-06-05 16:05

Не е нужно да се извиняваш Libra - няма за какво.
Благодаря на всички отзовали се.

първа  назад  1     всички  напред  последна