Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помогнете за бъдеща покупка
Автор: nage   
Дата:   28-06-05 02:35

Ок, знам, че сигурно ви е мн омръзнало, но ще ви помоля за няколко съвета и лични впечатления от съвремените и не толкова дигитални апарти, за да мога да се ориентрам малко повече.

Това, което искам да си купя е задължително да има зум 4 или повече, да не маже картинката за щяло и не щяло, да има различни опции и модове за снимане, така че да мога и сам да си нагласям експозиция и бленда, като още не съм се спрял на марка (но не знам защо съм с убеждението, че от канон по-добро няма). парите не са водещ критерий.
Ориентировачно бих казал, че минималното качество, което искам да има този апарат, е като на канон а85. също така ме зарибява и canon "g" -серията, особено г3. не искам апарата да прави плоски снимки като кодак, но и да не маже като новите практики, чух, че за съжеление за нищо не ставали.

чух, че сонитата много мажат, а не знам дали може да се има вяра на самсунг или олимпус, имах възможността да проуча подробно новите малки олимпусчета и мога да кажа, че въобще за нищо не става и не дава ясни снимки. хюлед пакърд? едва ли.

Е? Някакви хрумки..? Предварително благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете за бъдеща покупка
Автор: ivo80   
Дата:   28-06-05 02:55

Помогнете и на мен, събирам пари за 20D [thankyou]

пич, щом искаш зуум, търси нещо със стабилизатор задължително.

Автор: ejko   
Дата:   28-06-05 03:29

Е то на 4-6 зум за какво пък му е стабилизатор???? Аз със мото фуджи с7000, на 210мм размазвах, но не винаги, а на 140 пък хи4! Ти сега задължително било да е със стабилизатор за 4 зум[smilie11]
Сега за мен това изказване, че от Канон по добро няма е смешничко, а и това, че си видял някакво дамски малки Олимпусчета не зна4и, че олимпуса е кофти фирма и неможе да и се има вяра! Но все пак бих си взел Това Канонче S2 IS или нещо такова беше, вижда ми се не лошо, пък и като искаш зум, то май има!!!

Публикацията е редактирана (28-06-05 03:40)

Автор: Hostage   
Дата:   28-06-05 08:24

канон А520

Автор: Crossblade   
Дата:   28-06-05 19:38

Konica Minolta Z3/Z5
Panasonic FZ5/20

Успех [smilie24]

Автор: ejko   
Дата:   29-06-05 08:12

А с какво пък фз20 е по-добар от Никон 8800, че всички се прехласват по него! Аз пък някак си мисля че никончето си е по готско.... или се лъжа...???

първа  назад  1     всички  напред  последна