Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фото албум?
Автор: ivo80   
Дата:   27-06-05 15:46

Преди време попитах къде да си качвам снимки и някой ме упъти към pbase, аз си направих там акаунт, но ми е изтекъл траялът.
Та сега си мисля дали да не ми препоръчате някоя система за фотоси която да пусна под линукс. Аз едно време бях пускал някаква, но това беше доста отдавна. На линукса има поддръжка на mysql и php.
Може да препоръчате и някой free-pic-storage, който няма да изтече след известно време и да мога да качвам снимки по около 800 dpi + коментари.

Отговори на това съобщение
 Re: фото албум?
Автор: n1x0n   
Дата:   27-06-05 15:51

В Pbase, не би трябвало да има срок? Странно...

п.п.
Важен е размера в пиксели, това на колко dpi са - няма значение.

Автор: dau   
Дата:   27-06-05 15:59

такива галерии за линукс има безкрайно много gallery може би е най-известната отвори sf.net и пусни едно търсене след това приятно инсталиране и конфигуриране [ezik]

Автор: ivo80   
Дата:   27-06-05 16:56

уфф, да бе, аз имах предвид пиксела, ама тука ако знаеш каколко е горещо....

дау, за знам, че има много, но бих искал да ми се препоръчат, да не пробвам 10 галерии докато си избера. Но може и така да направя, ще пробвам довечера да подкарам нещо.

Автор: gecko   
Дата:   27-06-05 17:01

iGal

[smilie24]

Автор: dtokmakov   
Дата:   28-06-05 09:38

Моят опит с galerry хич не е добър.Трудно се конфигурира (имам 4-годишен опит) с UNIX системи.Кодът им не се валидира, да не говорим за сигурността.Както бе казано по-горе - софтуери за албуми много дал господ.
Ако ти се занимава погледни Dalbum.
Не изисква база данни, лек е и работи добре.Показва EXIF информацията от снимките.
Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна