Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново въпрос за филтри?
Автор: _nasko_   
Дата:   26-06-05 09:33

Здравйте!!Снимам с olympus C 725,и бих искал да знам дали мога да слагам филтри? магазина от който си закупих наскоро апарата не можаха да ми кажат нищо за филтрите.Някой може ли да ми кажи дали мога да слагам различни филтри,необходимо ли да се закупят евентуално някакви преходници ,от къде мога да си закупя и т.н.Ще ви бъда благодарен[smile] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Отново въпрос за филтри?
Автор: Stoevmobile   
Дата:   26-06-05 13:37

Поразгледай сайта на Олимпус [ezik]
Май ще ти трябва Това Чудо за да монтираш филтри и други нещица.

Дата:   26-06-05 18:37

От доста време влизам в този форум и останах с впечатление че има много хора които разбират от фотография и техника за снимане,но май този пък затрудних и добрите специалисти.

Автор: jumbo   
Дата:   26-06-05 18:41

голямо затруднение няма що
защо смяташ че хората които разбират от фотография задължително снимат с посочения от теб модел?

освен това за дигитална фотография са ти нужни само два филтъра поляризационен и инфра ред
останалите ги има в компа.....

за преходници и инфо дали те става за този модел се обади във върмата която ги внася - Амперел

Автор: Stoevmobile   
Дата:   26-06-05 18:47

друг път ще пляскам линковете направо, сигурно е по-лесно да се видят, когато са в този вид:

https://emporium.olympus.com/innards/empproddetails.asp?sku=200756-410

Дата:   26-06-05 19:13

Благодаря Stevmobile.jumbo,добре ми е известно че малко хора снимат с апарат като моя,но при условие че има хора които се занимават с фотография е по вероятно да ми помогнат с информация за тези филтри.Все пак благодаря,ще звънна в Амперел!

първа  назад  1     всички  напред  последна