Автор: Ирка
Дата: 05-05-04 22:54
Здравейте!
От доста време се ровя в тоя сайт и се депресирам,и се кефя....депресирам,щото не мога като вас,а се кефя,че има хора като вас,дето го могат))
Накрая се реших и аз да се регистрирам и да кача снимки,но имам два въпроса-абсолютно новобрански:
1.предполагам,че сканирате негативите,за да качите снимките тук.Ако да,какво мога да изисквам от персонала в студиото утре,като ги сканира,за да е максимално добър резултатът?(в смисъл мога ли да имам претенции за резолюция и тем подобни...)
2.по какъв начин ще видите публикуваните вече мои снимки?Къде човек вижда новите снимки,които са още без никакъв рейтинг.Още повече,че първата (сефтето),която качих днес,я оставих без отметката за оценяване и конкурси.....Единственото,което ми хрумва е,че някой ще отиде в "автори" и там незнайно как (чрез приятни асоциации негови ) ще си хареса името ми...
Не знам дали съм ясна,затова ще дам моя случай като пример.Снимката ми е в "Всекидневие",но тъй като никой не гласува за нея,тя всъщност не е там или аз поне не мога да я намеря...
Предварително благодаря на отзовалите се на моя зов за помощ и отново се извинявам за "ламерските" въпроси!
|
|