Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За форума и личните снимки
Автор: Airborne   
Дата:   24-06-05 01:25

започнах да подлагам на съмнение функцията на този форум. каква точно е целта - да си споделяме с приятели личните снимки, които имат (почти) нулева фотографска стойност за другите, или да показваме какво можем и как го можем и да получаваме критика и да бъдем мотивирани. аз съм от месец член, и от време на време получавмам коментари, които наистина ме митивират. какво е вашето мнение? и се извинявам, ако темата е разисквана вече.

Отговори на това съобщение
 Re: За форума и личните снимки
Автор: Amigo   
Дата:   24-06-05 01:27

Вече няколко пъти става дума за това, но...[cool] свестните и стойностно критични коментари май наистина не са често явление[smilie2]

Автор: Airborne   
Дата:   24-06-05 01:31

опитах се насоча фокуса към самите снимки, а не коменатарите. аз лично нямам нищо против да получа +++ или супер или нещо от рода. поне някой си е направил труда да го напише ;-)

Автор: n1x0n   
Дата:   24-06-05 01:32

Аз лично коментирам много рядко.
Малко ми е писнало от надути пуяци, които решават че критика не им трябва, след като 20 също толкова незапознати с фотографията "фена" им нацъкат злата, плюсове, ахкания и охкания под снимката, която съм критикувал.

Автор: joshua   
Дата:   24-06-05 01:48

Аз лично коментирам много рядко.
Малко ми е писнало от надути пуяци, които решават че критика не им трябва, след като 20 също толкова незапознати с фотографията "фена" им нацъкат злата, плюсове, ахкания и охкания под снимката, която съм критикувал.

[smilie5] [smilie10] [smilie5]

rolling with laughter

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-06-05 01:56

Airborne
започнах да подлагам на съмнение функцията на този форум. каква точно е целта - да си споделяме с приятели личните снимки, които имат (почти) нулева фотографска стойност за другите

Ами толкова време вече не е забранено!
Има админи, знаят.Вероятно съвпада с целите или спонсорите, или пък както често пишат няма възможен работен механизъм за контрол.
Щом не е забранено, е разрешено - а разговорите по въпроса се повтарят за 100 път и са безмислени.

Автор: algaivel   
Дата:   24-06-05 02:46

joshua,млади сърдити човече, не ме карай да мисля, че живота ти се свежда и върти около една котка. Излез навън и погледни света, толкова е красиво, и има толкова неща, които заслужават да ги видиш и евентуално заснемеш... Да се затвориш в черупката си не е решение. Боже колко смела ме прави една чаша бяло вино[smilie2] [smile] [beer] [shtrak] [smilie24]

Публикацията е редактирана (24-06-05 02:59)

Автор: fogas   
Дата:   24-06-05 11:16

algaivel [smilie3] тая чаша сигурно не е била първата, ама е била решаващата, хех.
Предполагам, че си объркала джошуа с някой друг (мога дори да отгатна с кой, ама той да се познае по котката [smilie18] )

Автор: joshua   
Дата:   24-06-05 12:19

абе algaivel, абе булка, теб да не те друса критическата нещо?

или си си така?

що ни си обърнеш към мъжа си? или пък излез, намери друг за разнообразие=стига с тва вино

Автор: kimbo   
Дата:   24-06-05 14:51

Споделям мнението ти Airborne и се чувствам доста разочаровам от сайта. В действителност нивото тук е доста ниско. Преобладаващата част от регистрираните нямат елементарни фотографски познания. Как да очакваш нещо пове4е от "++++", "аааааа" или "оооо" от тях. и ако недай си боже, получат рейтинг над 50 точки за снимка прихващат гореописания синдром на Пуаяка. Но сайтът е търсен и глвдан, което удовлетворява, вероятно, създателите му. Но с времето се е получило едно изместване от идеята при създаването му... за съжаление

Автор: J0R0   
Дата:   24-06-05 16:37

Аз не знам как тук се изказват хора относно идеите на сайта, явно нещо не им е много ясно. Затова нека да обясня малко за идеите на сайта:

1. Основното е всеки да има възможност да покаже снимките си публично и те да могат да бъдат оценени и обсъдени от една голяма публика (това не означава, че всяка качена снимка някой задължително трябва да я оценява и обсъжда)

2. Да даде възможност на хората да се изявяват, като им организира конкурси и изложби (над хиляда човека са участвали в конкурсите, над двеста човека вече са показвали свои снимки в изложби, каквито не биха могли иначе да си позволят, а снимките им след това са получавали допълнително популярност като са били публикувани в някои списания)

3. Да даде възможност на най-добрите да спечелят награди (вече са десетки са хората спечелили по нещо от сайта - кой какво точно - в раздела "за нас")

Това са в общи линии целите и задачите, които сайтът си поставя.
Никъде не е казано, че сайтът си поставя за задача да осигури изява и награди на всичките 5 000 човека, които качват снимки. Нито пък че има за цел да се обслужва само за най-добрите фотографи и да не допуска шедьоврите им да се смесват с наивните снимчици за спомен на начинаещите. Сайтът дава възможности на своите потребители, но който иска да се развива и да изпъкне пред останалите - ще трябва и сам да се потруди.

[beer]

Автор: kkaammii   
Дата:   24-06-05 16:54

Как да се потруди Жоро - с ICQ-то, майла и коментарите(+++ и т.н.)? [ezik]

ПС. Майтап, Жоро, не се връзвай - не ми пука [smilie18]
[beer]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   24-06-05 22:53

J0R0,
някои тук освен да спамим форума се интересуваме и от тестове и ревиута (вградената кирилица нещо не намира тази буква "иу")[smilie11]
Та чакаме и мястото за изпитания и сравнения - сигурно не съм само аз де [ezik]
А у 140К кво да си мерим....[smile]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   24-06-05 22:55

joshua,млади сърдити човече,
хареса ми това [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ела и ме накоментирай беееее[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна