Автор: Transfiction
Дата: 23-06-05 21:57
Благодаря ви за мненията. Търсих из темите за калибриране, но като резултат изскочиха адски много теми, не мога да изчета всички за да видя има ли в тях линк към сайт или други детайлни препоръки. Сега се сещам, че май Фотошопа предлага начин за калибриране, но не знам къде точно е ![[smilie10]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif)
Спомням си, че преди година някой тук беше пуснал нещо - линк ли беше... или някаква програмка за калибриране, която имам на стария компютър, но още данните не са ми прехвърлени и кой знае кога ще имам време за това. Нека ако някой се сети или има подръка някакво обяснение как точно да го калибрирам, да пише накратко тук, или ако знае коя е темата, да пусне линк. Ще бъда много благодарна. Имаше едни схеми от цветове и черно-бели нюанси, и местене на това-онова по монитора... ама ха де.
asahi - какво точно да гледам при 100% зуум?
solo5 - е ти ме уплаши сега. Имам дискове с драйвери, които си пристигнаха с компютъра, но мисля, че вече са инсталирани. Ще трябва да проверя.
Но наистина, сега някои снимки тук във форума ми изглеждат направо лудо ярки и остри, чак изглежда, че има загубена информация по тях, имат контрастни ръбчета тук-там. Не вярвам хората да са ги пуснали така, преди не беше така. Затова... повредата трябва да е в моя телевизор
Толкова го чаках тоя компютър, че да седна пак да се занимавам, и имам много снимки във фотоапарата, а сега някак си ми се развали кефа
|
|