Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 питане към админите
Автор: maceman   
Дата:   05-05-04 13:20

... член съм отдавна на фотофорума, но публикувам рядко, защото не съм професионалист и правя снимките предимно за удоволствие... когато публикувах снимките ми от поредицата "my precious" видях че се посрещнаха доста добре и отзивите за тях бяха много добри... чак тогава забелязах че има обявен конкурс за наградата на panasonyc, но бях пропуснал да сложа снимките си в този раздел, а те вече имаха натрупани доста гласове... заинтересувах се и почнах да следя резултатите от гласуването, даже изтрих едната снимка и после пак я качих но вече без право на гласуване за да не взимам гласовете на другата (това беше по препоръка на един от форума)...
и тука вече иде реч за моето питане към админите :))) направи ми впечатление, че когато станах на II място- разликата между мене и I-ия т.е. @simon е винаги 10 гласа.... чакам, чакам- някой ми пусне един гласец - аз погледна рейтинга ОП!!! и на @simon пуснат един глас... нема лошо викам си и неговите снимки ги харесват хората!!!.... ама кат ме зачовърка нещо от вътре и си викам - я да напраа една проба- оп!!! в ABV-то... оп-един адрес... аре във фото-форума- регистрация...рейтинг... моя снимка - цък!!! златен медал... сичко е ОК!!!
след 2 часа- цък!!! и на @simon някой ударил един гласец.... и така - няколко пъти :))) та се попитах ква му е файдата от гласуването щом всеки може да се регва колкото пъти си иска и да гласува за себе си???
P.S. ...тука отварям една скоба и искам да кажа че в никакъв случай не подценявам професионализма на @simon и хубавите снимки които той прави... всичко може да е пълна случайност и аз му се извинявам предварително, ако с това мое изказване съм го обидил... цялото това бла/бла/бла дет' изписах до сега е че всъщност всеки може да гласува колкото пъти иска за себеси и колкото му позволи съвестта... къде е конкурса в случая ???
с уважение: maceman :)

Публикацията е редактирана (05-05-04 14:38)

Отговори на това съобщение
 Re: питане към админите
Автор: OrionCraft   
Дата:   05-05-04 13:45

Подкрепям изказването ти. И ако някой не вярва нека каже. С малко старание от моя страна мога да кача по стълбичката на съревнованието и най-бездарната снимка.
Явно става въпрос за съвест, ама се питам дали може да се разчита на такава при положение, че наградата е доста солидна?

Автор: Pho   
Дата:   05-05-04 14:02

Тази тема е многократно дискутирана. От време на време се появява някой, който мисли като вас, но не го споделя, а направо действа. Като пезултат се появяват едни червени чуденки и снимките му отпадат, може да пробвате....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-05-04 14:05

аааа мерсаж за осведомявката :)))

Автор: OrionCraft   
Дата:   05-05-04 14:17

Чай, сега, не съм казал, че го правя, а че принципно е възможно.
И ми е ясно, че може да се следи ИП-то ама има сума ти зали и т.н.
Това за най-бездарната си беше изхвърляне от моя страна (за което сори), ама при явно близки по стойност снимки (имам предвид наистина хубави) изкушението би било доста голямо [smilie5] и сигурно има хора, които биха се изкушили в името на една добра награда (е, със сигурност ще има и такива, за които стойността на наградата не е най-важната а реалната оценка на снимките им).[beer]

Дата:   05-05-04 14:18

http://anonymizer.com[smilie23]

Публикацията е редактирана (05-05-04 14:24)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-05-04 14:31

OrionCraft - ами можеш, и се прави...каквото и да си говориме, важното е, да бъдеш над тия неща...пък ако снимката ти застане на кантар, пробвай си изкушението, това Панасониче не е за изпускане:))

Автор: Iretha   
Дата:   05-05-04 15:37

Наистина е любопитно дали само медалите са критерия за оценяване в конкурсите? 'Щото, ако е така 'начи няма смисъл от цялата работа. :(

Автор: boni   
Дата:   05-05-04 15:41

Edinstvenia nachin e da slojim ogranichenie - da mogat da glasuvat samo hora koito sa sybrali opredelen broi tochki za snimkite si - primerno minimum 30 ili 50.
Na mene tova mi dopada kato ideia.Shte spadne malko aktivnostta pri glasuvane,no pyk shte byde po-obektivno.Lesno e da si napravish 5 registracii,no ne e lesno ot vsiaka da kachish snimki koito da syberat 50toshki.

Дата:   05-05-04 15:58

[smilie24]е тва много добре звучи... т.е. много по-добро е от досегашното...

Автор: IVU   
Дата:   05-05-04 18:44

или да се направи гласуването да не е анонимно - като видиш, че са гласували разни юзери, които са били регнати през 10-15 минути и нямат нито една снимка в албума или нито едно мнение във форума - работата е ясна [smilie7]

Автор: SKY   
Дата:   05-05-04 20:56

Podkrepqm napylno boni i IVU [smilie19]

Автор: night   
Дата:   05-05-04 21:01

boni, дори 100

Автор: jumbo   
Дата:   05-05-04 22:08

ехе че колко имат по гласа за снимка бе ?!?!?!?!?!?!

Автор: machine_head   
Дата:   05-05-04 22:12

хехе джъмбо не ти работи цифровата клавиатура...

марш да четеш мануала [smilie7]

Дата:   05-05-04 22:16

верно много съм разсеян та казвам колко имат по 100 (сто) точки[smilie8] [smilie8]

Дата:   05-05-04 22:17

под определен брой точки за снимките си разбирам да имаш да кажем 10 снимки по 10 точки това са си сто. Ако имаш предвид 50 на дадена снимка е съвсем друго нещо.

Дата:   05-05-04 22:25

аз съм на принципа 50 за снимка защото спокойно може да имаш качени 30 снимки все с по някой глас което веднага ти дава висока стойност а снимките а това не значи че са били добри защото едно е да се оцени снимка с 50 точки друго е да покажеш 15 снимки всяка с 4 точки[smilie7]

Автор: machine_head   
Дата:   05-05-04 22:29

е то остава да не си и разсеян след тази придобивка...

ама да няма да го пипаш когато си сръбнал [smilie21]

Автор: boni   
Дата:   05-05-04 22:46

Не,50 т общо е достатъчна мярка против фантомите.
Явно глсуване - не ! Ще има реваншизъм тогава.

Дата:   05-05-04 22:47

Ако искам да си генерирам гласове едва ли ще си играя 30 дни да качвам и слагам снимки за да вържа 100 точки.

50 за снимка... мисля че е много.

Дата:   05-05-04 22:51

аз не мисля че са много според мен са перфектно [beer]

Бе я махнете тая анонимност...
Автор: GenaDP   
Дата:   05-05-04 23:14

...и ще заформим веселба - един път. Ама ще трябва да пуснете и отрицателни оценки...

Автор: stoevmobile   
Дата:   06-05-04 01:58

Браво на всички!!!
Ами как ще получите точки ако нямате право да давате, докато не ви точкуват,а? Или административно ще дадем на наши хора правото да точкуват другите????
Кой ще ви даде необходимият брой начални точки, демек?

Абе стоев...
Автор: GenaDP   
Дата:   06-05-04 02:06

...те са вече дадени. Не си ли гледал в галерията?

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна