Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Тенденции в развитието на съвременната българска фотография през последните 10г.
Автор: Andy   
Дата:   22-06-05 15:01

Утре - 23.06.2005 трябва да представя тази тема - "Тенденции в развитието на съвременната българска фотография през последните 10г." в поне 3 страници, а аз зорлем съм написал една.

Имам спешна нужда от вашата помощ, тъй като в интернет не открих нищо, което да ми помогне като инфо.

[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Тенденции в развитието на съвременната българска фотография през последните 10г.
Автор: Brummaker   
Дата:   22-06-05 15:04

тук търси ли...щото доста минаха по твоя път....

успех !

Re: Тенденции в развитието на съвременната българска фотография през последните 10г.
Дата:   22-06-05 15:08

ами преди в сайта имаше секция с БГ фотографи, но вече я няма или поне не я открих, а сайтовете на изявени фотографи като Дилян Марков например са под всякъква критика - добре че зорлем има няколко снимки вътре!

Дата:   22-06-05 15:11

заеби Дилян и търси из форума тук - имаше няколко такива теми....[smilie3]

Автор: nikki_blueballs   
Дата:   22-06-05 15:12

http://www.canon.bg/main_News.php
http://liternet.bg/publish5/iuiordanova/canon.htm
http://sghg.cult.bg/exhibitions/Exh-bg/exhibits_bg.php?show=past&year=2005
http://www.almanac.fashion.bg/almanac2001/Almanac2001Uwod2.htm

Re: Тенденции в развитието на съвременната българска фотография през последните
Автор: n1x0n   
Дата:   22-06-05 15:15

Аз само да питам... кой малоумник ви ги дава тези безумни теми?!

Автор: 5kan   
Дата:   22-06-05 15:16

potarsi na fotografska akademia - chlenove - ila linkove kam mnogo informacia za akademicite i statii ot tiah

Дата:   22-06-05 15:18

n1x0n

сенилните еротомани [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer]

по-лесно ще е за тенденциите в развитието на международното положение, че там дъртите сенилни моат изпитват младежите и са в свои води ху ху ху

Дата:   22-06-05 15:20

Ами от НБУ, да не казвам имена по-добре [smilie7] Вместо да ни дадат да снимаме нещо, втори семестър пиша текстове.

Публикацията е редактирана (22-06-05 15:21)

Дата:   22-06-05 15:23

хе хе - що бе, кажи [smilie3]

нещо от рода на https://photo-forum.net/static/forum/2006-06/okzy2957.JPG
http://www.thegifcollector.com.ar/images/comics1306/TgC_comic400.gif

/лилииииии..чакай, че ако не бъркам имам един познат там..мани-мани....[smilie18] [smilie18] ама ме съмнява той точно да ти даде такава тема [smilie8] /

Дата:   22-06-05 15:36

Отчаян съм, просто ужас - загубил съм ума и дума!

Дата:   22-06-05 15:43

ми това е добра отправна точка темата ти за утре : отчаян съм, загубил съм ума и дума и /можеш да прибавиш/ положението е международно, мамата си е _ _ _ о [smilie5] [smilie5]

Автор: Canon   
Дата:   22-06-05 17:07

"тъй като в интернет не открих нищо, което да ми помогне като инфо." [smilie11]

http://www.google.com/search?q=%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F&hl=bg&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&start=90&sa=N

Резултати 91 - 100 от около 7,580 за българска фотография . (0.61 секунди)

[smilie5]

Това горе е суровия материал
Само трябва да се отсее плявата

Дата:   22-06-05 18:16

Ами явно не си влизал из резултатите да видиш какви боклуци са!

Автор: J0R0   
Дата:   22-06-05 18:30

Българската фотография през последното десетилетие може да се раздели на два етапа - преди появата на Фото Форум и след това.

Преди появата на Фото Форум всеки си къта снимките по шкафчета и долапи. Веднъж годишно Фотографска академия прави изложба и това е. От време на време някоя синмка се прокрадва в някое списание... Скука!

След появата на Фото Форум - фотографията се превръща в нов език за комуникация на множество хора - предимно млади и интелигентни, които всеки ден тръпнат да снимат, да манипулират изображения, да разменят изображения. На сайта се качват хиляди снимки, просто като черна дупка сайтът изсмуква всичко от шкафчета, чекмеджета, стари негативи, карти и СД-та.

Десетки млади хора намират пътя си към изявата, към списанията, изложбите, стотици се учат от това ...

Ей такива неща напиши...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: namaste   
Дата:   22-06-05 18:40

[smilie24] JORO

Автор: gembisser   
Дата:   22-06-05 20:57

Предполагам Предов! Печен е иначе! [smile]
Изтърпях НБУ-то семестър и половина!
И отидох при дядо Борис (Борис Юскеселиев).
И беше класи над НБУ!
Дано е жив и здрав![shtrak]

Автор: jumbo   
Дата:   22-06-05 20:59

ами за последните 10 години се развивам добре [smilie8] единствено само килограмите ми не мърдат [smilie5]

Автор: 4i4o-Joro   
Дата:   22-06-05 21:17

Що така бе jumbo [smilie11]
не ги ле увеличаваш [smilie25]

Дата:   22-06-05 21:31

Жоре,

именно това е един от проблемите на ФотоФорум - като черна дупка изсмуква всичко...

ти нали знаеш из космоса колко боклуци фъркат [smilie2]

и за да не стане действително черна дупка, то си трябват ПРАВИЛА, които освен да се пишат - и да се спазват, както и РЕСТРИКЦИИ...

Отдавна съм казал че масовост = компромис с нивото...спонсори - добре, ама в един момент да не се окаже, че плащат, за да се смуче де що лети из космоса и тогава пък отиде фотографската насоченост на публиката [smilie3]

[beer]

Автор: ivo80   
Дата:   22-06-05 21:33

Джамбо, килограмите на задапаратното устройство или на твърдата техника.

Дата:   22-06-05 21:38

ами понеже работя тежка техника и ми трябват фундаментални основи на постамента[smilie7]

Автор: skeig   
Дата:   22-06-05 21:56

Темата е "трудна", JORO е много прав!!![smilie24] [smile] [shtrak] [beer]

Дата:   22-06-05 23:59

темата е не трудна, а гадна!

Дата:   23-06-05 00:16

кат стана даскал някой ден и аз ще инквизирам така народа и с наслада ще чета във форума [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна