Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 MMC/SD card ???
Автор: J_Mihaylov   
Дата:   22-06-05 15:15

Здр,
вчера си купих Канон Иксус 50
днес бях в един магазин да си купя малко памет... Продавача ми каза че ММС и СД картите са почти еднакви и че апаратът ми ще работи и с ММС карта, която дорие малко по-бърза??? (ТОВА ВЯРНО ЛИ Е - ЗА СКОРОСТТА??)

Аз все пак пробвах и реално нямам проблеми с ММС картата , купих си я и сега снимам с нея и сичко е ОК. НО все пак питам де ! Имали някаква опасност ... и вообще ОК ли е всичко? Сбъркал ли съм? Кое е най-добро за моя апарат??

Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: MMC/SD card ???
Автор: krassimire   
Дата:   22-06-05 15:20

Нали нещата работят, каква опасност може изведнъж да възникне?

Автор: kirilius   
Дата:   22-06-05 15:25

Опасност няма.

Инак са те излъгали. SD е по-новата версия на MMC. SD са по-бързи от MMC. Има и добавени възможности за защита.

Ако апаратът ти е по-слабичък и бавен, няма да усетиш разлика.

Автор: IvanP   
Дата:   22-06-05 15:37

Задължително си вземи бърза SD карта. Имам Ixus 30, който е същият като твоя само дето е 3МП, пробвал съм го с MMC i SD и има значителна разлика в скоростта на запис.

Автор: jumbo   
Дата:   22-06-05 20:36

да бе [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: gembisser   
Дата:   22-06-05 20:47

"Офис-материали Перфект" --- Цени:
MMC/SD 256mb ~ 40лв без ДДС
MMC/SD 128mb ~ 26-27лв без ДДС
MMC/SD 64mb ~ 24-25лв без ДДС
Картата (256мб си взех)- работи добре!
Не съм засичал с хронометър колко е бърза, но я бива! [smilie7]

Дата:   23-06-05 10:31

jumbo що се смееш, във всички ревюта се препоръчва бърза SD, и аз лично съм се убедил, че наистина има разлика. С ММС записа на снимката е с около 0.5-1 секунда по-бавен, което за мен е доста време. Да не говорим, че с ММЦ човека няма да може да прави клип 640x480 30k/s. (ако въобще иска да снима клипчета де [smile])

Автор: J_Mihaylov   
Дата:   23-06-05 10:38

амии какво да ви кажа . Дори и да се ме минали ММС картата я взех супер евтино .. и си бачка пирфектно. Пак може да снима филми на 60 к/с <:

Дата:   23-06-05 10:42

Може да са ти дали бърза MMC [smile] Щом нямаш проблеми със скоростта всичко е ОК

първа  назад  1     всички  напред  последна