Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Аре, да го даваме малко по-толерантно.
Автор: n1x0n   
Дата:   22-06-05 11:23

Принципно си прав JORO, именно затова ми е малко странно че побърза да затвориш така темата за курса...

Какво правят Деков, Трейман и незнам си още кой, за мен не е критерий!
Факт е че голям брой хора минали през техните курсове ми се оплакват че почти нищо не са научили именно заради подхода "Фотографията от А до Я за 2 часа"!
Факт е че с такъв претупан курс вие правите лоша услуга на себе си и на курсистите.

Ваш е избора дали да направите нещо смислено или да влезете в редиците на хората правещи курсове "за спорта и оборота".

Отговори на това съобщение
 Re: Аре, да го даваме малко по-толерантно.
Автор: Brummaker   
Дата:   22-06-05 11:28

ами аз го виждам така: компромис м/у нивото и оборота [smile]

то в това лошо няма, щом има хора, които си вдигат нивото с тия курсове, какво...

на мен ми е кофти малко, че тук тръгна през просото, ама....

Автор: J0R0   
Дата:   22-06-05 11:29

Ами сериозните знания не се придобиват на курсове, има си учебни заведения. Който иска за се задълбава в материята - НАТФИЗ предлага 5 годишно обучение.

Ние искаме да помогнем на начинаещите, които нямат претенции да стават фотографи, а желаят за по-кратко време да се научат как да използват по-добре апарата, дето са си го купили миналата седмица.

По същата логика - има Английска гимназия, има и ускорени курсове, в които можеш да научиш как да си поръчаш бира в ресторанта и изобщо как да комуникираш на най-елементарно битово ниво.

Автор: J0R0   
Дата:   22-06-05 11:36

Освен това много хора предпочитат да минат 30 -те часа на курса за 10 дни,отколкото да си ангажират времето със същите 30 часа в продължение на 1,2 или 3 месеца.
Целта на курса е да даде основа! Който желае може да се развива по-нататък.[beer]

Автор: RossN   
Дата:   22-06-05 11:39

n1x0n, ти да не си от вчера в този форум, не е ли ясно, че има хора и теми, които не подлежат на коментар.
Защо се нервиш, който плаща, той поръчва музиката.
Студиото си е тяхно, курсът също, ще си го правят, както преценят.
Хората учат по 4-6 години (техникум, университет).
А и остави курсистите сами да преценят, дали са доволни или не. Парита са си техни, сами ще си преценяват.[beer]

Автор: fogas   
Дата:   22-06-05 11:40

Тия пак издивеха! Дано е от слънцето. Идете на лекар...може пък нищо да ви няма....

Автор: n1x0n   
Дата:   22-06-05 11:55

JORO то е пределно ясно каква е целта на курса, още по конспекта се вижда. Проблема не е в броя на дните, а в броя на часовете и лекторите.

Описаната тематика е твърде широка че да бъде обхваната дори на ниво "ускорен курс", да не говорим за фундаменталната разлика между правенето на фотография и поръчването на бира на развален английски!

Иначе ви пожелавам успех и ще се радвам да не съм прав.

първа  назад  1     всички  напред  последна