Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon и Win XP
Автор: murphy   
Дата:   21-06-05 17:57

На домашния ми компютър имам достъп до файловете в апарата (350 Д) без да ми се налага да инсталирам каквото и да било.На служебния който е със същия Виндовс, даже от едно и също СД, не става.Иска драйвери за нов хардуеър. И тъй като ми изгоря монитора в къщи а трябва да си изтегля снимките положението е кофти.
Помагайте!

Отговори на това съобщение
 Re: Canon и Win XP
Автор: nikki_blueballs   
Дата:   21-06-05 18:04

С каква мемори карта си?

Автор: murphy   
Дата:   21-06-05 18:05

CF Transcend

Автор: ZENTEX   
Дата:   21-06-05 18:05

Много мъка има по света,има ли компютър има и проблем.Най добрия вариант е да си вземеш кардриидър и решаваш всички проблеми.

Публикацията е редактирана (21-06-05 18:12)

Дата:   21-06-05 18:11

Защо не инвестираш в мемори кард рийдер? Незнам колко струват в България но в Англия са доста евтини, и може да вземеш комбиниран.

Автор: ivo80   
Дата:   21-06-05 18:28

а какъв е същият вундоус?

Автор: 2metraninja   
Дата:   21-06-05 18:40

Виж какъв акъл ще ти дам - ще ти свърши работа, дори и да не ти е от това проблема.
Току- що пробвах да закача 20Д на чисто нов виндос ХР СП2. Позна го че е дигитален Канон, тръгна да го инсталва и до там. Даже и в интернет не можа да си намери сам драйверите. Тогава му промених режима на комуникация от Normal на РТР - това е някакъв протокол за директно принтиране ужким, но тогава се виждат директно снимките през майкрософтския уизард за снимки и скенери. Вярвам, че даже и през експлорера ще се виждат.

Виж дали имаш в менюто такава настройка и пробвай.

Дата:   21-06-05 19:06

Коя версия на Windows ползвате? Има XP Professional и XP Home Edition. Има малки разлики между двата.
По принцип, трябва като вкючиш апарата към USB входа, Windows XP би трябвало да разнознае CF картата в апарата като Removable Drive или External Storage Device.
Kaто вкючиш апарата иди в "My Computer" и трябва да имаш нов драйвер там.

първа  назад  1     всички  напред  последна