Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Северна България
Автор: yakumo   
Дата:   21-06-05 08:59

Кои са местата, които най-много са ви допаднали?Или пък просто сте чували/чели за такива, които биха ви харесали?
Споделете, та да знае човек накъде да се разходи и накъде не[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Северна България
Автор: A400   
Дата:   21-06-05 09:01

Местноста от фар Шабла до нос Калиакра е приказна. Също така Дуранкулак... абе много са. Стига време да има човек..
[shtrak] [shtrak]

Автор: aquarius_v   
Дата:   21-06-05 09:12

Балчик, Белоградчик, Боженци, Елена, Етъра (Гобраво)В. Търново [smilie24] ......
[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Автор: Borisoff   
Дата:   21-06-05 09:16

Автор: A400
Дата: 21-06-05 09:01

Местноста от фар Шабла до нос Калиакра е приказна. Също така Дуранкулак... абе много са. Стига време да има човек...

Направо от балчик на север чак до румънската граница!

Дата:   21-06-05 09:56

А също и безкрайните житни и слънчогледови полета из Добруджа...
[shtrak]

Автор: mun4o   
Дата:   21-06-05 10:15

Русенското Поломие - Бели, Черни и Малки Лом - приказки без край.

Автор: msld   
Дата:   21-06-05 12:03

zapoviadayte v Ludogorieto - ima kakvo da se snima:-)

Автор: VacMac   
Дата:   21-06-05 12:15

Велико Търново-задължително,Арбанаси,Петропавловски манастир,Преображенски манастир,Габрово-Етъра,Боженци,Трявна,Дряновски манастир и пещера,Троянски манастир,връх Ботев,Беклемето,Елена, Йовковски язовир,Язовир"Ал.Стамболийски"...и т.н.,мога да ти изброявам още много.Вземи си една туристическа карта на 100-те обекта и карай по нея..:)[smilie24] [beer]

Автор: smonov   
Дата:   21-06-05 12:23

Водопадите на с. Крушуна - намира се на 35 км от Ловеч посока Левски и на около 55 от Плевен. Тука има малко информация и карта http://krushuna.hit.bg.

Автор: ivo80   
Дата:   21-06-05 12:37

А400 ти от него край ли си, аз имам вила в Граничар и мисля да я посетя, а и да пощракам бая. Само ме е яд че ми е къс обективът там има какво да се снима и с дълъг. около 25 юли мисля да съм там, ако има някой който ще е наблизо може да се видим и да си щракаме колективно. Обикновено се разхождаме и до фара на Шабла. На нос Калиакра съм ходил само веднъж, но има голяма вероятност да отида пак за да поснимам. А плажната ивица към границата е нещо уникално - мидите са наредени вертикално и толкова нагъсто, станало е като килим.
ммммм нямам търпение да отида да документирам.

Дата:   21-06-05 12:44

Ами от с.Тюленово до Нос Калиакра позмавам много добре брега. Не съм от там , но 13г подред съм обикалял този район и наистина има какво да се снима. Направо е лудница.
[smilie24] [smilie24]

Дата:   21-06-05 12:57

А някой има ли представа дали в Крапец или Дуранкулак туризма се е развил поне малко и дали има къде да се отсяда. Миналата годита спахме близо до Шабла и се поразходихме на север, но къмпинга умря безвъзвратно и сега трябва да си намерим ново място за базов лагер.
Красотата и спокойствието на този район е зашеметяваща!

Дата:   21-06-05 13:42

за борисоф
в Крапец има много добър хотел с басейни и др екстри, но не им знам цените, а чувам че в Каварна, което не е много далеч, имат приказен кмет и всичко се развива с дни.

Дата:   21-06-05 15:37

Ще проверим тая работа [smilie3]

Автор: digifly   
Дата:   21-06-05 16:47

Не пропускайте хълмистите , необятни простори между гр. Бяла и гр. Полски Пръмбеш . Огромни ниви , засяти с царевица , пшеница и слънчоглед . Има много за снимане за тези , който не харесват да снимат " обикновен " пейзаж . Обикновено се получават много интересни снимки .

Автор: designwerk   
Дата:   21-06-05 17:17

ivo 80 - znaesh li che taja godina sum se navil tochno v toja rajon da hodja. I datata ti mi pasva pochti idealno.

Дата:   21-06-05 18:25

desingnwerk, ще го обсъдим на бира някой ден, и без това тр да ти разгледам новата играчка

първа  назад  1     всички  напред  последна