Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абонамент за списание от чужбина???
Автор: SLR   
Дата:   20-06-05 15:02

От темата за списание "Фо" се подсетих да питам дали някой от вас се е абонирвал за чуждо списание от България???
Тия дни мисля,пробно,да се абонирам за френското Chasseur D'images и се чудя как стои въпроса със нашите пощи?
От френска страна не мисля че ще има проблем но пък не пише дали го пращат със препоръчана поща и се опасявам да не се окаже че съм абонирал на някоя пощальонка малкия син а пък аз да не вида нито един брой???
Някой има ли опит с подобен абонамент[smilie11]

Публикацията е редактирана (20-06-05 16:37)

Отговори на това съобщение
 Re: Абонамент за списание от чужбина???
Автор: asahi   
Дата:   20-06-05 15:28

Пощальонките са бедни и честни, но дали такива са съседите?

Дата:   20-06-05 15:53

Не искам да обиждам пощальоните защото хора има всякакви както и че всяко стадо си има и мърша.Аз така или иначе съм решил да се абонирам за 6 месеца за да пробвам но реших да попитам.
В интерес на истината,аз разменям фонокарти със хора от цял свят,но винаги със препоръчани писма и досега за 3-4 години не съм имал писмо което да не съм получил или мое писмо да е изчезвало.Само веднаж са ми пращали с нормална поща от Израел и точно него не го получих.Затова питам дали ако списанията идват с нормална поща,дали може да има проблем?
Колкото до съседите,мисля да се абонирам на адреса в офиса където пощата се оставя на портиера.
[beer] [beer] [beer]

Автор: pmartinov   
Дата:   20-06-05 16:18

Доста години с мой колега от Пловдив бяхме абонирани за американското Популър фотографи . Нито един брой не исчезна за наше общо учудване.1993-2000г.

Публикацията е редактирана (20-06-05 18:02)

Автор: MechoPuh   
Дата:   20-06-05 16:30

Фирма АРТЕФАКТ абонира за разните там списания и ми ги носят вкъщи, защото миналата година от руското "Фото и видео" получих половината, а от американското PC Photo - само няколко книжки. Затова, след купища резправии (и най-вече лично познанство с един от шефовете) списанията ми ги носят срещу подпис. Понеже получавам и сп."Одисей", установих, че доброжелателите са ме лишили вече от първи, трети и четвърти броеве.

Дата:   20-06-05 16:36

Лошото на Фирма АРТЕФАКТ е че изборът им на фотосписания е доста ограничен и най вече че ги няма тези които ме интересуват[smilie2]
Иначе asahi е прав за съседите[smilie2]

Аз мисля да се абонирам директно от www.photim.com
[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (20-06-05 16:39)

Автор: chavo   
Дата:   20-06-05 17:49

SLR, преди известно време бях абониран за National Geographic. След година разправии с пощенски служители реших че ми е по-изгодно да си ги купувам от магазина. Иначе американците са коректни - колкото пъти им пишеш, че не си получил бройката, толкова пъти ти я пращат отново.

Дата:   20-06-05 19:37

chavo,и аз с удоволствие бих си ги купувал от тука но за съжаление хубавите френски и английски списания у нас не могат да се намерят[smilie11] [smilie11] [smilie11]
Никой не ги внася и това много ме учудва при положение че до година и половина(или две и половина[smilie5] ) ни предстои да влезнем в ЕС[smilie11]

Автор: murnau   
Дата:   20-06-05 21:06

Vsichko deto go pishe v tia spisania , go ima v neta.
A otnosno hudojestvena fotografia, Chasseur d'images e pulna nula.

Автор: itzkata   
Дата:   20-06-05 21:07

Az sam aboniran za Popular Photography i Esquire i si gi polu4avam bez problemi ve4e 4 mesetz :)

Дата:   21-06-05 00:31

murnau,мене като любител,списания от този тип ме уреждат напълно а и съм малко Old School и затова предпочитам да си ги чета на хартиен носител[smilie3]
Наздраве[beer] [beer] [beer]

Автор: murnau   
Дата:   21-06-05 01:06

Prosto si mislia, che niama da namerish koj znae kvo.
Chel sum vsichkite tuka spisania, edno niama deto da e interesno.

Автор: n1x0n   
Дата:   21-06-05 10:10

Има си интересни списания, чиято тематика е много слабо покрита в нет-а.
Доста сигурен начин е абонамент за пощенска кутия в пощата /P.O. Box/, откъдето не изчезват неща. Единственото неудобство и че трябва да ходиш да си ги взимаш.

Артефакт съкс яко![smilie23] Директен абонамент само.

Автор: dreamweaver   
Дата:   21-06-05 10:16

SLR, според мен murnau е прав, поне по отношение на: новата техника - нещата ти идват с месеци закъснение и художествената фотография - просто я няма.
Има обаче много читателски конкурси (напр. в юнския брой на Шасьор д'имаж един българин има награда), много тестове, пътеписи и ред други неща, които за теб може да са интересни, напр. цените на техниката във Франция (у-ла-ла), събитията, които те си организират, изложби, уъркшопове, тенденции и т.н. Тъй, че може да си заслужава усилието да се абонираш.
На мен ми ги носи един приятел от Швейцария и вече се е образувала една голяма купчина, въпреки че ги раздавам и подарявам. Освен Шасьор д'имаж има и други, сега се сещам за Репонс фото ...(в къщи са)
Ако минаваш през Пловдив, мога да ти дам от тях, стига да са ти интересни, или да ти ги пратя по куриер.[smile]

Дата:   21-06-05 19:00

dreamweaver,мерси за предложението,на мен също ми ги носят но мисля че ще ми е по лесно ако се абонирам.Иначе намирам доста интересни статий с практическа насоченост по тия списания.По отношение на новата техника също мисля че са напред понеже правят превюта доста преди да излезе някои нов модел а също и правят добри и непредубедени съпоставки между различните марки.
А цените във Франция живо ме интересуват защото са по ниски от нашите а и като човек си вземе и ДДС-то излиза на цена малко по висока от Щатите[smilie5]
Наздраве[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна