Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нощен Париж (снимка 360 градуса)
Автор: Marillion   
Дата:   20-06-05 13:30

Преди няколко дни се рових в нета и намерих много хубава панорамна снимка на Париж. Не знам как е правена (с наслагане на снимки предполагам), но е доста ефектна. За съжаление изгубих оригиналния адрес - добре че я запазих. Качил съм я тук http://8studio.hit.bg/parisbynight.jpg. Изчакайте я да се зареди (файла е с големина 1,7 мб)и я разгледайте. Чудя се, дали не може да се направи такава снимка и на София?

Публикацията е редактирана (20-06-05 14:09)

Отговори на това съобщение
 Re: Нощен Париж
Автор: almEra   
Дата:   20-06-05 13:41

това са цели 360 гр.!!! [smilie10]
виждам я за пръв път...

Публикацията е редактирана (20-06-05 14:35)

Re: Нощен Париж (снимка 360 градуса)
Автор: Marillion   
Дата:   20-06-05 14:12

almEra - да 360 е :) Забравих да го спомена (от бързане). Благодарение на теб го добавих! Мерси.

Автор: Crossblade   
Дата:   20-06-05 15:29

Да същата като моята е ;) 1.76 MB ако е ...
Доста е стара тъй като аз я имам от повече от година, но е е много добра [smilie18] [smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: sas   
Дата:   20-06-05 15:53

Такава снимка можеш да направиш от съединяването на много последователни снимки с програма за панорамни снимки. Много добра такава програма е PanoramaMaker. Не е много малка като софтуер, между 15 и 20 Мегабайта е.

Аз лично съм много доволен от резултатите.

Автор: roscko   
Дата:   20-06-05 18:36

с фотошопа на ръка , тия софтуери за панорами са несигурни, аз сам правил ама не 360 и не на париж[smilie5] , друго си е на ръка да си ги саединиш[beer] [shtrak]

Автор: emicha   
Дата:   20-06-05 19:05

Аз съм ползвал Panorama Factory, добра е, лесно се работи, има доста възможности (при необходимост), има и wizard, по-малко от 5МБ е...

http://www.panoramafactory.com

първа  назад  1     всички  напред  последна