Автор: photoforce
Дата: 16-06-05 11:24
Ако не ви харесва, може да е всичко друго, но това е моята идея. Какво мислите, админите, а всички останали ? Един мирен - не протест, а показно за това какво мислим за парка и колко е хубав ?
Защото не знам, дали знаете, но там в момента има цяла градинка, засипана демонстративно с боклуци и табелки "снимайте се за последно пред боклуци" ( с което искат явно да кажат, като цапате парка, ще ви го застроим, макар това да означава две други неща, първо те са ПОДСЪДИМИ да правят това в парка и второ, общината, освен да взима нови и нови данъци, НЕ си върши работата. защото тук в америка дори на кофите в парковете има табелки "взехте ли торбичка,доги доги", демек, като ти се изцака кучето си хвърляш, има полиция, има чистота с малки бъгита върви и събира всичко и тревните площи официално СЕ ГАЗЯТ, но са перфектни, защото има поддръжка, а в бг само ПЛАЩАМЕ и сега ще ни парадират с това, че ТЕ не работят ?). Освен това, в парка има хора, които раздават брошури, в които се описва как това е свърталище на болести и как могат да направят живота ни по-лесен и по-хубав, като го застроят с удобни улици и кафета ( да могат скапаните пут*ки да си пият КАФЕНЦЕТО на цигарка там, щото до там стигнахме, че и парка ни товари физиката, дай всичко да е КАФЕТА и готово! ). Обясняват се някакви глупости за мухата, която се развъждала в парка и нищо за чистия въздух и хиляди неща, които ще се променят без тези паркове. И нима най-важното не е това, че много от нас са били там навремето и дори сега, като минем по старите каменни алеи се сещаме за нашите мечти, за нашето бъудеще и настояще, за това, към което сме се стремили и се стремим ? Когато един ден наскоро аз се разходих там, слушайки Лиза герърд и джош гробан, с колелото, по алеите... колко спомени дойдоха, посрещнах залеза, колко мечти ми се върнаха. И сега всичко това трябва да стане БЛОКОВЕ ? Ами хората, които са си купили апартаменти ДО южния парк, сега са си дали парите напразно, защото ще стане най-обикновен скапан квартал, ама виж, няма да се развъждагт МУХИ ?
Сещате ли се къде са мухите ?
Защо не го направят един прекрасен парк, като имат пари за инвестиране, могат да изкарат още много без да съъсишват нещо, което е адски важно за кислородния фон над софия, както и за нашите мечти. Да направят обредна зала на върха на света ( идея за име ) в края на парка, да се гледа залеза, да направят ресторанти италиански, да сложат фонтани, да го поддържат, да направят игри - пейнтбол, басеин, каквото искат, но да ЗАСТРОЯВАТ ПАРКА ?!?!?!?!?!
Е, какво мислите за идеята ми ?
Предлагам го най-сериозно.
|
|