Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идея за галерия/изложба ЮЖНИЯТ ПАРК - СПОМЕНИ ЗА НАШИТЕ МЕЧТИ
Автор: photoforce   
Дата:   16-06-05 11:24

Ако не ви харесва, може да е всичко друго, но това е моята идея. Какво мислите, админите, а всички останали ? Един мирен - не протест, а показно за това какво мислим за парка и колко е хубав ?
Защото не знам, дали знаете, но там в момента има цяла градинка, засипана демонстративно с боклуци и табелки "снимайте се за последно пред боклуци" ( с което искат явно да кажат, като цапате парка, ще ви го застроим, макар това да означава две други неща, първо те са ПОДСЪДИМИ да правят това в парка и второ, общината, освен да взима нови и нови данъци, НЕ си върши работата. защото тук в америка дори на кофите в парковете има табелки "взехте ли торбичка,доги доги", демек, като ти се изцака кучето си хвърляш, има полиция, има чистота с малки бъгита върви и събира всичко и тревните площи официално СЕ ГАЗЯТ, но са перфектни, защото има поддръжка, а в бг само ПЛАЩАМЕ и сега ще ни парадират с това, че ТЕ не работят ?). Освен това, в парка има хора, които раздават брошури, в които се описва как това е свърталище на болести и как могат да направят живота ни по-лесен и по-хубав, като го застроят с удобни улици и кафета ( да могат скапаните пут*ки да си пият КАФЕНЦЕТО на цигарка там, щото до там стигнахме, че и парка ни товари физиката, дай всичко да е КАФЕТА и готово! ). Обясняват се някакви глупости за мухата, която се развъждала в парка и нищо за чистия въздух и хиляди неща, които ще се променят без тези паркове. И нима най-важното не е това, че много от нас са били там навремето и дори сега, като минем по старите каменни алеи се сещаме за нашите мечти, за нашето бъудеще и настояще, за това, към което сме се стремили и се стремим ? Когато един ден наскоро аз се разходих там, слушайки Лиза герърд и джош гробан, с колелото, по алеите... колко спомени дойдоха, посрещнах залеза, колко мечти ми се върнаха. И сега всичко това трябва да стане БЛОКОВЕ ? Ами хората, които са си купили апартаменти ДО южния парк, сега са си дали парите напразно, защото ще стане най-обикновен скапан квартал, ама виж, няма да се развъждагт МУХИ ?
Сещате ли се къде са мухите ?
Защо не го направят един прекрасен парк, като имат пари за инвестиране, могат да изкарат още много без да съъсишват нещо, което е адски важно за кислородния фон над софия, както и за нашите мечти. Да направят обредна зала на върха на света ( идея за име ) в края на парка, да се гледа залеза, да направят ресторанти италиански, да сложат фонтани, да го поддържат, да направят игри - пейнтбол, басеин, каквото искат, но да ЗАСТРОЯВАТ ПАРКА ?!?!?!?!?!

Е, какво мислите за идеята ми ?
Предлагам го най-сериозно.

Отговори на това съобщение
 Re: Идея за галерия/изложба ЮЖНИЯТ ПАРК - СПОМЕНИ ЗА НАШИТЕ МЕЧТИ
Автор: aquarius_v   
Дата:   16-06-05 11:29

photoforce, ти май много на вътре приемаш тази новина!!!!

Но аз те подкрепям!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Предполагам че всеки фотоманияк в София има снимки правени в парка!!!

Хайде наштеееееееее....!!!
[beer] [beer] [beer]

Дата:   16-06-05 11:35

Ами приемам я МНОГО НАВЪТРЕ, защото същите пари могат да се направят без да се УНИЩОЖИ едно от МАЛКОТО хубави места в столицата - а мене не ме е еня за парите им, но просто това е реалното положение. Просто по-бързият начин е с унищожаване на парка. По-бавният обаче би донесъл повече пари с времето, отколкото простото продаване на апартаменти. И освен това би запазил едно от седемте чудеса на София . Да не започвам и за второто - западен парк, който също ще за застрои и борисова градина, Витоша, която се унищожава всеки ден, или Витошка, която отдавна не е пешеходна зона, превръщайки София в единствения голям град без такава, да не говоря за обслужването в заведенията, което е отвратително ( за сравнение, отидете във Варна на заведение ).

НЯМА ДА ЗАПОЧВАМ.

Само си искам Южния парк да е ТАМ.

Все едно да имаш крава, дето дава мляко, което ти носи 10 лева на ден - така за 100 дни ше имаш 1000 лева, а за 200 дни - 2000, но ти да и резнеш гърлото и да продадеш карантиите за 800 лева, защото става за 3 минути ?

Айде моля ви се, да се организираме.

Автор: svetalcho   
Дата:   16-06-05 11:42

имаш подкрепа от мен...Южният Парк ми е любим!!![smilie24]

Автор: reza   
Дата:   16-06-05 11:56

ако не се лъжа можеш да направиш репортаж, да го предложиш на админите и ако е добър да излезне в "голямо тиражен ежедневник"....
Незнам докъде е стигнала тази идея обаче.

Лека-полека трябва да се свиква с идеята, че човечеството се самоубива целенасочено....

Дата:   16-06-05 11:59

Реза, ?
Моля те, не говори безмислици.
ТРЯБВА ДА СЕ СВИКВА ?
Ми тогава дай да се бесим направо.
Окей?
СВИКВА?
Силата е с нас, дето вика йода и тоя филм много го псуват всички, ама то май е щото си има доста идея в него. Наистина - докато сме живи, трябва да Отстояваме желанията и мечтите си, ако Свикнем, за какво живеем ?...

Автор: Amigo   
Дата:   16-06-05 13:01

Ненаситно племе и това си е![smilie9] [smilie9] [smilie9] В Южния парк ходя от години, това е едно чудесно място за почивка[smile] Възмутен съм тотално![smilie9] [smilie9]

Дата:   16-06-05 13:04

Еми освен да си ходим по покривите на блоковете. Може и трева да си посадим. Д?ба и тъпаци.

Автор: maldito   
Дата:   16-06-05 13:13

Относно засаждането на трева по покривите
те хората пуснаха и такава реклама
по нац.TV канали. Явно нещата са тръгнали
в тази посока и не само в столицата,
еи дори почнали острови по морето да си правят... няма управия [smilie22] [smilie9] [smilie22] [smilie9]

Дата:   16-06-05 13:20

Не съм знаел за такава реклама. Мислех, че се шегувам, а то... ненормална работа.

Автор: maldito   
Дата:   16-06-05 15:50

един образ разчертаваше един покрив [smile] рекламата беше за един от ония "хипер" маркети
за строителни джуджавки
Практикер маи[smilie11]

Дата:   17-06-05 00:46

То това не е толкова лошо.
Но кажете какво мислите все пак за идеята за южния.

Дата:   19-06-05 03:31

НЕ ВИ ПУКА НАЛИ.

Ама ако имах да бутна иледо долара и изложба и конкурс щяхте да отворите.

Ама без пари нищо не се прави в България. То, те затова и ще го застроят, ама какво от това. Нали ще има удобни кафета, уау!

Автор: Amigo   
Дата:   19-06-05 10:59

Може би е добра тази идея за изложбата. [shtrak] Но общо взето е трудничко да предизвикаш ентузиазма на българина да защити правата си или да се включи в някаква благородна инициатива, от която няма да има келепир [cool][smilie8] [smilie25] Обикновено се чака друг да свърши работата, а през това време се мърмори и псува под мустак. [cool] Аз имам вече няколко снимки на Южния парк, макар и дилетантски, и смятам и днес да направя още, ако времето позволява.[smile] [smile] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна