Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 casio EX-Z750
Автор: dexter_lab   
Дата:   13-06-05 17:11

Здравейте,
мисля да си купя casio Exilim Zoom EX-Z750. Ще ме разубедите или подкрепите?
Изискванията са ми за малък фотоапарат който да снима бързо. И ако може да го видя накъде из София... Мерси и нека вси4ките Ви снимки са на фокус [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: casio EX-Z750
Автор: Flancer   
Дата:   13-06-05 20:41

Апаратчето е супер по ревютата, но наживо, ми не знам, но аз лично смятам това да е следващият ми апарат, в този клас едва ли има конкуренция :))) /засега поне/, в БГ се продава от Вали компютри , не знам дали имат офис във София, във Варна нямат, за съжаление

Автор: pmartinov   
Дата:   13-06-05 20:47

Да снима бързо е едно ,да прави качествени снимки съвсем друго.Явно за тебе качеството няма никакво значение.

Автор: dexter_lab   
Дата:   13-06-05 21:33

Их замалко да ме обидиш ;) има значение как да няма, но съм готов да направя компромис спрямо размера, защото съм планувал и купуване на истински фотоапарат, но това ще стане когато преценя че снимките ми заслужават

Автор: atztek   
Дата:   13-06-05 22:05

http://www.vali.bg/?manufacturer=94&group=204&content=/group_content.php&orderby=name_up¤t_page=3

Автор: atztek   
Дата:   13-06-05 22:08

Вали Компютърс ООД е основана през 1991 година в гр. Велико Търново. Има офиси в София (два), Пловдив, Варна, Дорбич, Троян. Работи с веригите Metro, Offrice1 Superstore и др. Фирмата е вносител на продукти на Gigabyte, Nec/Mutsubishi, Gericom, Uniross, Haze, Fortron, Point of View, Maxtor, Apacer, Hama, Maxell, CityCase; Iomega, TandbergData, Plextor, Mast Storage, Mustek, Casio, Creative, Hauppauge, Vision Plus, LinkPro, Nettox, Viking, Sunnyline, Inktec, Uprint и др.

Автор: pmartinov   
Дата:   13-06-05 22:11

Препоръчвам ти FZ4 или FZ5 на Панасоник oпределено са по-добри от най-бързото Kaсио.

Дата:   14-06-05 04:45

Е какво общо има ултракомпактен като exilim със тези два на панасоник, човека пише малък и да снима бързо, в този клас на мен ми хареса Casio и едно канонче, според Dpreview касиото печели, качеството е ясно че не е върха, но за такъв апарат въобще не изглежда зле :) , пък е голямо колкото кредитна карта, не може да направи чудеса. Ако си го купиш , ще ми драснеш ли на мейла от профила как се справя movie режима с по бързо движение? А, да, някои хора се оплакват че екрана му свистял и се чувало на записа, и светкавицата му била слаба, това май му бяха основните недостатъци

Публикацията е редактирана (14-06-05 05:03)

Автор: TVPETROV   
Дата:   16-06-05 09:20

На мен също ми хареса това ,което пише в ревютата за него и имам нагласа да го купя,но още се колебая заради слабата светкавица.Не зная в тоя клас дали няма да е по добре да доплатя малко и да взема канончето с което го сравняват.Рразликата в цената е 80лв.Често ми се налага да снимам на закрито при лоша светлина.

Дата:   16-06-05 22:31

на dpreview.com във форума за Casio е доста обсъждан моделът в момента - има и мнения за светкавицата , почети там ако не си гледал

първа  назад  1     всички  напред  последна