Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 8080
Автор: boni   
Дата:   30-04-04 16:02

Като начало си снимах монитора на режим макро:))
Това му е решетката :
https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/bwmp2671.JPG
https://photo-forum.net/images/boni_1083330065_makro2.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: 8080
Автор: ace_of_spade   
Дата:   30-04-04 16:13

boni ,
Моля те обясни по точно какво и как си снимал,че не ми е много ясно[smilie11]

Автор: ivcho   
Дата:   30-04-04 16:18

A s kakvo si snimal...S kakkyv aparat...neshto naistina ne e mnogo iasno...

Автор: vatman   
Дата:   30-04-04 16:22

Кво не е ясно, бе? Снимал е с oly 8080 монитора на компютъра си - черни букви с дебелина 1 пиксел на бял или сив фон...

Публикацията е редактирана (30-04-04 16:23)

Автор: Стефан   
Дата:   30-04-04 16:44

Страшна работа, Бони, аз нещо подобно веднъж изкарах с Canon A70, само че през стандартния обектив Хелиос на Зенит, все едно като макро приставка. И пак не беше чак толкова. Това ако си го изкарал само със стандартния обектив на 8080, значи наистина е страшна работа.

Дата:   30-04-04 17:28

Samo sus standartnia.Daje e malko namaleno:))

Автор: nk   
Дата:   01-05-04 10:32

Бони - честит да ти е...!!!

И аз като им гледах тестовете на 8мр камери 8080 най-много ми хареса. Много нисък шум и почти нямаше CA.

8080
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-05-04 12:24

Много добър апарат, с добър обектив и реалистична цв.картинка, а и като ниво на шум май трепе подобните. Като 8мп. и то до 2000лв.у нас при това е трепач - само около 300-400 лв. завишен:). Найстина тук се говори за този или онзи модел, пък се указва , че имало и други:) Олимпус винаги са имали силни модели в диг. апарати с несменяема оптика, с хубави обективи - някои с голямо макро и опт.зоом.
Каква е тая 2/3 матрица? Знаеш ли?
Недостатъци, които ще изпитваш: над 200 АСА няма да снимаш , тои има и 400 де /това не е голям недостатък, ако ти е здрава ръката/. Може да изпиташ нуждата от свръхсветлосилен твърд обектив, не за да гониш рекорди по снимане в тъмнина, а да дефокусираш добре фон например - тогава си ти трябва един филмов апарат с такъв обектив...а и с обективи над 200 мм.. За мн.широко и дълъг и то само докъм 200 ли беше, трябва да се задоволиш с конвертори. Конкретно за модела? Доста голям са го направили - повече и от 828, и от Про 1, а дисплея е само 4.5см.. Изглежда ми, неудобен за хващане. Все пак ми се струва най-приемлив вариант качество/цена, спрямо конкурентите в неговия клас.

Дата:   03-05-04 14:57

2/3 matricata za vsichki 8mp ot klasa si e edna i syshta - Sony :))
Po-malyk e ot 828

Абе Майор Деянов...
Автор: GenaDP   
Дата:   03-05-04 20:49

...ти си бил голям разбирач по цифроваците бре. Как се досети, че на Исо 400 ще шуми? Гениално! Да не си ясновидец нещо? А прозрението, че на апарат с несменяема оптика няма как да се ползват други обективи освен сложения в завода е направо разтърсващо. Каква проницателност!

Колкото до размазването на фона - 140/3.5 дава съвсем приемлив резултат. А като ти гледам правописа - Указва се, че си Улигофрен...

Автор: Krassy_office   
Дата:   03-05-04 21:48

Оня ден жена ми .. не си спомням за какво идеше реч, ама ми обясни защо даскалите изперквали, и аз някак си си направих аналогия...
Абе Гена, ти случайно да не си даскал?
А учениците мразят ли те?
Така 'мъмриш' я грешките на другите, я евентуалните пропуски...
Демонстрираш поведение на изнервен дългогодишен даскал, тъпкал дълги години в някой прашен кабинет, кибритлия такъв с ранен паркинсон от тъпи студенти... чакаш само да се появи някой, който да го гризнеш с отровна захапка...
Само че май усещам че от отровата е останал само.. хм, мириса... и след теб вони.
А ние може да сме ПРОЗДИ и УЛИГОФРЕНИ, ама чукаме като ЖИВОТНИ, така че внимавай, не се мотай навънка по гол задник [smilie19]

Автор: night   
Дата:   03-05-04 21:51

ХАХАХАХАХАХАХА това ще си го скрийншотна! ХАХАХАХА

Автор: junior   
Дата:   03-05-04 21:53

Краси, това изказване е ненужно - води единствено до конфронтация...

Дата:   03-05-04 21:56

Аман от многознайковци бе Жоре!
Хубу че е нет-а да виреят... щото в реалния живот такива дето им знае балалайката много и никаква работа не вършат - с шамари ги испровождаме!
ЕВАЛА казвам на другите, които те намират в грешка и казват - не си прав, това е така и така!
Казвали са ми го, свързвал съм се с тях, общувал съм!
Нека им благодаря ОЩЕ веднъж!

Ама такива, дето само ми лаят, пък нищо не показват... ми да патуват. Не могат ма стреснат [beer]

Автор: Nikolai   
Дата:   03-05-04 21:58

Аз също се итересОвам от 8080, AF добър ли е? Тука в БГ за какви пари се продава?

Автор: machine_head   
Дата:   03-05-04 22:25

като гледам изперкалия си ти...

Автор: Gafa   
Дата:   03-05-04 22:33

Приказвай те си !!!!

Автор: plamennk   
Дата:   03-05-04 22:34

Чат да става а?

Да бе...
Дата:   03-05-04 22:51

...те дупедавците се надушиха през цяла българия. Майор Деянов и Краси от Варна - идеална двойка. Можете да си поделите 1-вото място по Улегофрения. Що не земете да се чукате като животни, и същевременно да си обяснявате колко сте велики като фотографи...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-05-04 22:52

Nikolai, от Апперел ми казаха, че го дали в Профото, на Графа. Ще го има скоро /ако го няма вече де/ в технополис. Цена - 1950 лв.
Krassy_office - ако се огледаш, ще видиш , че тоя е само гуруто ..не е сам с 2 думи.
Бони - като е същата матрицата, защо не шуми, чел ли си нещо по въпроса?

Автор: Nikolai   
Дата:   03-05-04 22:55

TX a lot, MD

Дата:   03-05-04 23:23

Дерзай Гена, дерзай.
Не ми приказвай!
Гледай хората - постват, оценяват, коментират, дават обективни мнения, развиват се като фотографи...
... ам ти все още си в катедра "форумджии" и се чудиш с кой да се заядеш!
Или търсиш модели междувременно?

С мен трудно би се заял, или имаш навика като скокнеш, на камък да удариш?

Давай, здрав съм отвсякъде!

P.S.
Да ти уредя шаферката за модел?
Или новичката 'deadgirl' по ти хваща окото?
Опс... ти галерията посещаваш ли изобщо?
[smilie19]

Хех...
Дата:   03-05-04 23:28

Кво да и гледам на галерията - то тук е шоуто, във форума, тук се сбират малоумниците, дето ми е кеф да дразня. А вече всички разбрахме, че си най-великия снимач на манджи в околията - за чий да ти зяпам произведенията?

Автор: joroD   
Дата:   03-05-04 23:35

abe, krassy, mujkare, ti li ni obiasniavashe za cropa, che neshto mi e kusa pametta.
a tova che taka aktivno se reklamirash sexualno sam shte si go iztalkuvash, che ti imash navika da citirash Froid.

Автор: machine_head   
Дата:   03-05-04 23:37

не бе той е ония с 1Ds-a....

...дето можел да си го купи, демек голямата работа.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна