Автор: photoforce
Дата: 16-06-05 11:15
Точно така. Ще ти лиспват приятлеите много, ще ти лиспва страната, ще ти липсват паважите и нощните неони, ще ти липсват сезоните, ще ти липсват любимите места и ще си задаваш въроса "какво правя?" и ще имаш чувството, че мечтите ти са останали там, където си мечтал за тях...
Но! Все пак и аз вече не знам кое е по-добре, не знам. Искам и двете... искам си бъулгария, защщо все повече я разбиват и унищожават, какво им е направила по дяволите.
Сани, като съм във Вегас, данеби ( в момента не се сещам "данеби" колко думи са ) , и все пак, като съм във Вегас данеби да не съм Българин? Как така няма да ми пука, простаци с простаци ще застрояват! Ако имах пари лично бих купил парка и нищо да не се застроява. Ама са тъпаци, е това е проблема. Щото толкова име мозъка, ми не вземат за парите, дето ще ги метнат там да направят я един як софиаленд, а не тоя шит дето в е момента, един два яки костера и това онова и хората ше си изпеят песента там да си дават парите, да направят кафета, ама яки с водопади, в гората, с шадраванчета, да направят едно влакче да обикаля целия парк, да сложат рикши ама не като тия шитове сега дето се обръщат от вятъра , да сложат атракции и пак ще позастроят малко ама и парка ще остане и хопрата ще си карат колела и ще се разхождат пък и парите ще си оставят ама трябва малко мислене на база ДА НАПРАВИМ а не да ебеме мамата на всичко само и само да вземем ПОСЛЕДНИЯ лев , макар всичко да отива НАДОЛУ, НАДОЛУ! И в един момент НЯМА д аима от къде да вземат и ще дигат цените още и още и българия ше стане циганария щото колкото и да се дигат цените ония ше крадат релси , нали и на тях се дига цената, сигурно един ден в магазина хляба ше ти е една релса ! А ние, българите все повече ще се изнасяме в чужбинско и че се делим един от друг, и ю АЗ БОЖЕ ПИША НА ЕИДН ШИТ МАГА ФАКА ЛАПТОП ВСИЧКИ БУТОНИ СА КЪДЕТО СИ ИСКАТ ЗА КИРИЛИЦАТА И ч-то и ючто и вси=ко е много ЗЛЕ ОТКАчам от тая пропаст - искам да кажа и вси=ки ше им липсва българия а тия дето са останали в бългатрия ше им се смеят и ше клазват "да бе, липсва ви, да ви...", ама липсва ЛИПСВА НИ обаче то стана да живееш,или да си в българия и продължават тъпаци и на витоша дърветата боледиват , паркове ше ми рушат, толкова е мръсен града, ама дай още да го замърсим да махнем и паркове да стане индустриъл зона и само блокове, блокове да има още и още хора и средния българин като е слабак няма да се дигне цяла софия накрая да иде у варна или пловдив, далеч по-уредени градове от тъпата ни столица, която ОБИЧАМ и не ми се говори как ме боли от таквиа лекомислени новини като "ми, застроявали парковете" нещасна работа! А общината се ЧЕШЕ щото сигурно някой и паричка ще глътне . И после като се съсипят парковете, които са строени едно време с любов и желание, и като вече ги НЯМА ще скочат АУУУ НЯМА ПАРКОВЕ и ще направят СУПЕР АКЦИЯ ЗЕЛЕНА СОФИЯ и ше наслагат градинки с люлки ДАНОН и вси=ки ше им се калнят до земята колко добри са. Простос не ми се ГОВОРИ НЕ МИ СЕ МИСЛИ.
Извинете ме.
|
|