Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цена за Canon A60 ? /отказах се от Mustec-а/
Автор: marsial   
Дата:   03-05-04 22:47

Здравейте. Предлагат ми да купя цифров фотоапарат - Mustec MDC-5500-Z за 250 лв на старо.

Не разполагам с средства за нов апарат. В момента съм с PhotoClip серия 6000, което само по себе си говори за положението с финансите :)

Случайно попаднах на този форум и виждам, че много хора тук наистина разбират от фототехника, и реших че ще може да ми помогнете с решението.

Ясно ми е, че със тези пари не мога да си взема нищо сериозно, но какво да се прави... Не съм професионален фотограф, така че не ми и трябва чак толкова. Въпроса е да вади що годе нормални снимки. С фотоклипчето колкото и да се опитвах да не ми треперят ръцете докато снимам, 2/3 от снимките ми излизаха лееееко размазано така да се изразя... Та се чудех дали с този "Мустак" :) няма да е сравнително по-добре... То че ще е по-добре по-добре ще е, въпроса е дали си заслужава парите?

Ако мнението ви е, че за нищо не става, дори и за лаик като мен, дали не бихте могли да ми препоръчате къде мога да намеря изгодно читави апарати на старо за горе-долу тази цена /250, максимум 300 лв/ ? Посетих няколко он-лайн оказиона, но нищо подходящо не намирам.

Ами това е за сега. Надявам се след като си взема нещо да успея да заснема нещо достойно за качване на този страшен сайт :)

Поздрави, Маршъл.

Публикацията е редактирана (04-05-04 18:00)

Отговори на това съобщение
 Re: Мнения за Mustec 5500 ?
Автор: night   
Дата:   03-05-04 22:58

един от моделите на HP735 дето толкова го оплюват и дето мога да ти кача снимки от него е 334 лева с ДДС крайна цена. Снима прилично като такъв за такива пари.

някой от самсунгите мисля че имаше на подобни пари, помоли Бони да ти даде информация, порови и форума с търсене, мисля че ще попаднеш на нещо. Ако решиш съм готов да ти дам линк за няколко снимки с HP735. Които както казах за мен лично са сносни като за тези пари.

Автор: BoneCollector   
Дата:   03-05-04 22:59

Между другото аз продавам HP Photosmart 320 с 64 мб SD памет за 250 лв.

Публикацията е редактирана (03-05-04 23:40)

Автор: junior   
Дата:   03-05-04 23:02

бягай от Мустек, като дявол от тамян!!!!!

ММнения за A60 :)
Дата:   04-05-04 17:10

Отказах се от мустека след като ми го донесоха и видях как снима.

BoneCollector - HP-тата съм чувал, че не са много добри и не искам да го изпитвам на свой гръб ;)

След като реших да разгледам по-норманлите апарати се спрях на Canon A60 - хем тънкана, хем качествено, пък и аз няма да разпечатвам големи размери да ми трябва повече от 2Mpix, а това ми се струва че е един от най-добрите апарати с такава резолюция.

Та да ви питам някой да знае къде върви най-евтино като нов? Четох по форума, че се очаквал спад в цената скоро, но изгубих темата нещо и не разбрах нито колко ще бъде намален, нито кога, нито пък къде :).... Ако някой ме открехне ще съм много много благодарен :)
Ако някой пък знае някъде да се продава на старо, свиркайтеее.

По-здрави :)) Маршъл.

Публикацията е редактирана (04-05-04 17:13)

Re: Мнения за Canon A60 /отказах се от Mustec-а/
Автор: plam   
Дата:   04-05-04 17:16

напъни се финансово поне за A70

Re: Мнения за Canon A60 /отказах се от Mustec-а/
Автор: OrionCraft   
Дата:   04-05-04 17:37

plam, можеш ли да ми обясниш, защо му е да се напъва финансово за А70. А60 е по-удачния избор понеже разликата между двата е само в пикселите (2 с/у 3) като за съжаление и двата ползват една и съща матрица и предполагам, че ти е ясно, че това води до по-голям шум при А70.
Аз лично ползвам А60 и смело мога да заявя, че вади чудесни снимки, бърз е и икономичен.
За цената си е просто перфектен.

По въпроса на marsial: Говореше се, че ще бъде намален в Техномаркета. Може и да са го намалили, ама го комплектоваха с принтер (само за фотографии) и цената стана 700. (принтера струва около 300, т.е. Канона - тънкаж 400, ама принтера като не ти трябва...)
В момента знам със сигурност, че А60 има в Деком на цена 479 лева. Подочух от тук, от там, че вече се изтегля от продажба и навсякъде се заменя с А70 (ах, тези мегапиксели, който е с около 150-200 лева по-скъп.

Re: Цена за Canon A60 ? /отказах се от Mustec-а/
Автор: Kemilev   
Дата:   04-05-04 21:15

Мога да ти предложа А60 на няма и месец в гаранция.

Дата:   04-05-04 21:23

E кажи цена все пак...

Дата:   04-05-04 21:29

Мерси за инфото OrionCraft. Да се надяваме, че няма да го изтеглят напълно. Мегапикселите са последното което трябва да гледа човек. Ама кво да се прави, като е факт - числото продава апаратите... https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gif
Ако не попадна на нещо интересно, ще чакам "обикновено" намаление, принтер ми не требе, пък и да ми требеше - неам паре :))

Kemiliev - кажи ориентировачна цена поне... https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smilie11.gif
Пиши на marsial@data.bg

Публикацията е редактирана (04-05-04 21:35)

Автор: rex   
Дата:   04-05-04 22:46

Защо не питаш Бони за цената. Той ги продава доста тънко. Преди време каза, че ще го пусне на цена от 339лв.
Успех!!

първа  назад  1     всички  напред  последна