Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 pentax
Автор: AMAZER   
Дата:   15-06-05 17:50

Имам един въпрос който ме вълнува. Понеже съм си купил фотоапарат Pentax Optio S4 и следя цените на тази марка, ми направи впечатление че в магазин Метро цените на тази марка са доста по ниски(по към 200лв) от навсякаде включително представителството на Пентакс и конкурентните им магазини. на какво се дължи според вас това? А какво бихте казали и за самата марка PENTAX и конкретно за моя модел Optio S4? а за тези две марки- Samsung, Panasnoic като цяло ако може даже ги степенувайте заедно с Pentax по качество? Благодаря ви предварително![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: pentax
Автор: cristo   
Дата:   15-06-05 18:00

когато се говори за нещо от любителският клас, независимо какво е, не се степенуват марки, а модели

когато се говори за "върхът", тогава вече може да се каже "Инжинерите на тази фирма са по-добри", "Тази фирма има по добри технологии" и т.н., т.е. фирмата е по-силна

Za phototo
Автор: Nooky   
Дата:   15-06-05 18:08

Незнам на какво се дължи това че тези от метро ги намаляват ама това да не те претиснява в другите магазини точно този модел държи цена.Имал съм честа да снимам с такъж фото апарат и останах с доста добро впечатление.Найстина не може да се каже точно коя марка е най - добра поради простата причита че всяка марка си има "бози" но има и много добри.
What about Panasonic: бих казал доста добри но зависи от модела :)
Радвай се че си направил добър избор чрез покупката на Пентакс.
Беше ми граго :)

първа  назад  1     всички  напред  последна