Автор: yalokin
Дата: 12-06-05 21:27
Здравейте,
вероятно тази тема е дискутирана до безкрай, а и отговорите вероятно са от ясни по-ясни. Все пак бих желал да ви помоля да помогнете на новобранец, като мен.
От известно време съм по следите на някоя свястна камера. Но не каква да е! Препоръчаха ми да си купя непременно Канон 300 или 350. Единият е малко по-добър, но малко по-скъп. Другият е малко по евтин, но и малко по-оскъден от към качества.
Все пак искам да се посъветвам и имам няколко въпроса:
1. В какво 350 е по-добър от 300?
2. Какво не бих могъл да правя с 300 и съответно бих могъл да го постигна с 350?
3. Струват ли си плюсовете на 350, че да дам повече пари за него, като се има впредвид, че за много по-малко ще получа почти същото качество при по малкия му събрат 300Д?
Благодаря ви за отговорите, които ще дадете. Пак повтарям, че съм пълен новобранец и в момента съм много объркан, какво да си взема.
Посъветваха ме да си купя някоя сапунерка за 100 - 200 кинта и да щракам с нея, като начало за упражняване. Но сега, от тук от там, имам скътани пари. А тях днес ги имаш, а утре ги нямаш. Така че предпочитам да си взема нещо свястно и то сега.
Моля ви дайте съвет и отговори на горепоставените три въпроса.
Благодаря.
|
|