Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 GADNO
Автор: Danikey   
Дата:   30-10-03 21:56

Zashto vseki se zanimaval s edinicite .. ami zashtoto v kraina smetka imashe konkurs tuk i do kolkoto razbirame vsichki ne se oceniava po kachestvo i niakakva hudozestvena stoinost a koi kolko edinici e sabral !!! KOETO SI E DOSTAAAA TAPOOO nali ?
Ta vaprosa e do koga ili taka li shte si ostane sitemata na oceniavane , zashtoto niakoi mi pisal "a be vie samo s edinici se zanimavate a ne gledate snimki" ami spravedlivo li e pitam az eto be viz te men ... men ne me e sram snimkite mi opredeleno moze i da ne sa za 6 ama kvato i snika da sloza i niakoi po 2 po 3 edinici .. ami mislite li che e normalno... a e konkurs v kraina smetka ami kav e smiala nikav za tva vikam az vreme e da se izbere sitema ... eto onzi den edna poznata se registrira i tragna da glasuva i sitemata i vika vie ste se registrirali tvarde skoro i ne moze da glasuvate ami BRAVO evala nai-nakraia , mi mnogo iasno neka chovek da kachi niakolko neshta pak togava da glasuva , Na vremeto edin vazrasten covek mi beshe kazal che ne moze da kazesh za neshto dali e hubavo ili losho bez sam da mozes da go napravish ....

Отговори на това съобщение
 Re: GADNO
Автор: Katya   
Дата:   30-10-03 22:08

[smilie24] [smilie24]
Да,това определено не е начин за раздаване на награди.Особено,когато са ценни и много хора ще "се борят" за тях [smilie11]

Автор: MVM   
Дата:   30-10-03 22:35

I az otdawna mislq po tozi wypros no ima edna prosta istina: Po-lesno e da se nautchi6 da tchetesh otkolkoto da pishesh.
I sus snimkite, i s literaturata, i s muzikata e taka.
Ne e wqrno ,4e 6tom ne snima6 dobre ,ne moge6 realno da oceni6 edin kadur. Drug wupros e sys zlonamerenostta. Trqbwat nqkakwi za6titi sre6tu neq.
(izwinete me za latinicata,za pyrwi pyt si go pozwolqwam ).

Автор: J0R0   
Дата:   30-10-03 22:38

Няма защитни филтри срещу човешката простотия. Който измисли такъв ще му дадат Нобелова награда.

Автор: Katya   
Дата:   30-10-03 22:43

Компромис м/у броя хора които оценяват и качество на оценките.[cool]

Автор: boni   
Дата:   30-10-03 23:26

Ще мислим евентуално за промени след края на конкурса.
Сега,относно разните спорове за единици и др. оценки.Вярно е че се завихриха спорове и дискусии около разни снимки.какво значи това обаче ? :
1 Че въпросната снимка е спорна - т.е. интересна и има какво да се дискутира по нея
2.Въпросната снимка като обект на спор и разправии е посетена от стотици хора,което е много хубаво,защото те са я видели.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-10-03 23:39

boni - да де, ма доста потънаха без да станат спорни [smilie11] [smilie7] [beer]

Автор: boni   
Дата:   30-10-03 23:41

Ми ти искаш нищо да не потъне,така ли?
Не може

Re: samo taka kolegi....
Автор: fen   
Дата:   02-11-03 21:38

vsashtnost namerih samo komentari ... resheniata kadesa ?

Автор: BoneCollector   
Дата:   03-11-03 08:45

Ами ето моята идея.Оценката да се получава по форумлата

Оценка=[(средно аритм. оценка).(брой гласували)]/10

Какво ще кажете ?

Защото не е справедливо снимка с 2 гласа, които са със средно аритметично 5 да изпреварва снимка,натрупала 100 гласа примерно и средно аритметично 4.70 [smilie3]

Matematika URA !!!
Автор: opeldjia   
Дата:   03-11-03 09:14

BoneCollector, ako malko se zamislish shte vidish che v tova koeto si go napisal - BG(брой гласували) NE UCHASTVA vyobshte !!!! [smilie25]
SAO(средно аритм. оценка)=(sbor ot vsichki ocenki) /(BG) ... i kato go umnojish oshte vednyk po (BG) stava
[(sbor ot vsichki ocenki)*(BG)/(BG)]/10
koto si e (sbor ot vsichki ocenki)/10,
a tova NE zavisi ot broia ocenki !!!
... 4-ti klas mai ... [smilie25]

Автор: niro   
Дата:   03-11-03 12:49

Да не искаше да кажеш Оценка=(средно аритм. оценка).[(брой гласували)/10]
Така ще се образува някакъв коефицент, който ще дава тежест на броя на гласувалите към ср. оценка.

Автор: BoneCollector   
Дата:   03-11-03 13:42

Хм.Наистина нещо съм се оплел,но идеята ми наистина беше броя гласове да оказва влияние в/у крайната оценка.Значи друга идея е да се взема само сбора от оценките на отделните потребители (и евентуално да се дели на някакво число) [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна