Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 е това вече е нагло
Автор: sannie   
Дата:   11-06-05 19:50

обрали са ме посред бял ден...и то не е взето нищо освен коника минолтата заедно със статива от снимките които правих вчера...и то от третия етаж където съм спала сладко сладко докато това се е случвало...не е взет нито лап топа нито другия ми апарат които е по скъп и които са били на по малко от метър до статива с кониката...?????????....недоумявам.....нито нещо от долните два етажа...тоя е влязъл от прозореца на първия етаж кадето има какво да се вземе...но нищо не е бутнато а има доста по-скъпи неща...нямам логично обяснение[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] знам само че ще си взема пит бул

Публикацията е редактирана (11-06-05 19:51)

Отговори на това съобщение
 Re: е това вече е нагло
Автор: Amigo   
Дата:   11-06-05 19:53

[smilie10] [smilie10] съчувствам ти[smilie2] [smilie2] много странно изглежда това[cool] може би не е могъл да вземе всичко наведнъж и е решил да не рискува[smilie11]

Публикацията е редактирана (11-06-05 19:54)

Автор: zoomaniak   
Дата:   11-06-05 19:55

Съжалявам - ако ти требе питбул обади ми се! На кюто мейл и т н.....

Автор: Vinsent   
Дата:   11-06-05 19:56

sannie, съжалявам! Много е идиотско![smilie9] [smilie9] [smilie9] Е, добре че не си се събудила по това време! Пак има щастие в нещастието![shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   11-06-05 19:57

за 4-ти път се пробват да ни оберат и за пръв път успяват да вземат нещо...винаги се прибирахме преди да изнесат къщата...и все се разбягваха като хлебарки от прозорците[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   11-06-05 19:59

Да не си в гето !!!

Дата:   11-06-05 20:00

ne sym v geto a sum v centyra na sofiq....prosto ima mnogo novi stroeji okolo nas....i mangalite nali sa rabotna ruka....mamka mu....
[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: mandalay   

Или някой ти прави бъзици... или... знам ли, може да е бил някой пишман фотограф, който те е видял, с какво снимаш, проследил те е и е влязъл. Видял е и другия фотоапарат, но е решил, че кониката е по-добра, след като ти си снимала точно с нея. Останалото или не му е трябвало или не е могъл да го носи. [smilie11]
Егати фантазията вкарах, но ти съчувствам. Наистина кофти ситуация[smilie18]

Автор: lebiu   

ужас! ужас! настръхват ми косите!
мен такава параноя ме тресе от кражби, въпреки, че си държа нещата в офиса със СОТ.. ама...[smilie2]
Мои приятели ги обраха от мезонет, който е на два етажа, до като те спят на втория!.. и тва се случва в блок на 4-тия етаж.. през терасата...!

искрено ти съчувствам!
Крумови закони трябват!

Публикацията е редактирана (11-06-05 20:29)

Дата:   11-06-05 20:04

2 питбула! и си готова! но пак ми е жал - щото аз съм в гето в момента е не мангалско - ама има и други субекти и все искат да знаят кво има у нас кое колко струва и т н.....ама се познаваме и до сега не е имало грабежи иначе опити - имаше 1 :)))) а аз си бех у нас и издрънча кофата пред вратата и отивам на шпионката и гледам един боклук клекнал пред вратата и ръчка нещо в патронника и запалих входната лампа и тоя избега между етажите при некъв друг и изчакаха да загасне светлината и пак приклекна - извадих джиесема си и просто с тих глас викнах ченгетата и ГОТОВО

Съжалявам за теб....

Дата:   11-06-05 20:05

Сложи си аларма, макар и със закъснение! Кокошкарите крадци не влизат, където има сирени и др.такива. А големите крадци, дето за тях алармата не е проблем, влизат само ако знаят, че вътре има много пари.

Автор: plamennk   
Дата:   11-06-05 20:05

Сори, за случката. Според мен от това което казваш тоя е някой пишман крадец, някое хлапе или тинейджър. може и някой закъсъл наркоман да е, щото ако е стара кримка ще те изпразни от съдържание.
Наскоро до офиса на жената, едни влизат в съседната фирма с преправен ключ, или щперц, заключват се отвътре и като почват... разглобяват компютрите на фирмата, и вземат само цените неща и т.н, цяла нощ на спокойствие са си бачкали хората, абе професионалисти....
[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: Amigo   
Дата:   11-06-05 20:06

Редовно се случва да обират до третия етаж тези гадове[smilie9] [smilie9] [smilie9] Миналото лято съседите на втория етаж ги обраха докато спяха като се качили през балкона [smilie9] [smilie9] Но съм чувал, че и често в апартамента влизат през вратата посред нощ и те обират докато спиш или даже докато ти работи яко телевизора[smilie10] [smilie9] [smilie9] Мръсно крадливо племе, само Крумови закони наистина могат да свършат работа, но няма кой да ги приложи[smilie2] [smilie9] [smilie9]

Дата:   11-06-05 20:08

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   11-06-05 20:10

ako imah bradva....[smilie9]

Автор: lebiu   
Дата:   11-06-05 20:30

през ръцете!!!!!!!!!

Автор: fine   
Дата:   11-06-05 20:32

оле много е гадно така,ама наистина няма обяснение що само апарата са ти взели и то от най-високото място [smilie2] искрени съболезнования, направо ти бъркат в душата като ти откраднат нещо, лоши хора значи...

Публикацията е редактирана (11-06-05 20:32)

Дата:   11-06-05 20:43

sannie, ако имаше брадва, по-зле. Или ще ги ядосаш много, или ще ги нараниш и след това ща те осъдят за телесна повреда, нам коя си степен. Такива са законите в България.

Автор: niavaah   
Дата:   11-06-05 20:47

EGATIIIIIIIIIIIIIII toq pi4 ko go nabarm sh go vkaram v blatoto i da disha prez 10 min .. nakraq she go vurja da visi s glavata nadolu na nqkoi stulb, oshte 5 4asa sled tfa she mu iztrugna surceto s, she go zabu4a na kol, i nakraq she go plisna s voda i sh mu zabu4a ji4kite navsqkude po tqloto...
posle s benzin.. i sh si zapalq cigara ....

Egati!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baf m**** im... .selqnduri!!!!!!!
Mili4ka ne edin a 5 pitbula si zvemi da mu razkajat igrata.. bqsna sum!![smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Junior   
Дата:   11-06-05 20:48

прозорецът отворен ли беше????

Автор: Junior   
Дата:   11-06-05 20:50

между другото случката е 1:1 с това, което се е случило на един наш колега (оператор и фотограф) и съфорумец.... има и друго обяснение, защо не са взели скъпия апарат - той лесно се проследява....

Автор: murnau   
Дата:   11-06-05 20:52

identifikacia nali?
(niavaah [smilie10])

Автор: samara   
Дата:   11-06-05 21:06

sannie....съчуствие....страшно неприятно...все пак май е по-добре, че не си усетила ...баси, колко е гадно ей така да ти вземат нещо дето си изстрадал дълго, а и си харесваш...може пък да е бъзик от някой,а ...дали има надежда ...[smilie8]

Публикацията е редактирана (11-06-05 21:07)

Автор: boni   
Дата:   11-06-05 21:08

Хора,слагайте си СОТ и тва е. Не е скъпо таксата е 200лв на година за частни лица.
Както Винсент каза,кокошкарите не смеят да удрят където има СОТ,а специалистите налитат само на важни обекти.

Автор: carl_cox   
Дата:   11-06-05 21:08

[smilie2] доста кофти...тъпото е че дори и да ги намериш тези твари- ще ги пуснат от полицията и отново ще продължат да крадат...

странно е че не са взели по-скъпите техники, което показва че не са много грамотни ...

наскоро една приятелка също я обраха по същият начин-тихо през прозореца и взели само пари без техника...

наблизо имало доста строежи(както при теб) и доста ...мургавели...не ги обвинявам но доста се повтаря почеркът

не му се ядосвай-нали си жива и здрава

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна