Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pomognete mi za izbora
Автор: bay_kolio   
Дата:   01-05-04 08:56

Здравейте приятели.
Знам че често тук ви досаждат с подобни въпроси, но разберете ме и вие, къде да попита човек...
Зорлем съм събрал 400 лв да си взема нещо цифрово.
Спрял съм се на Sony DSC-P52 и Samsung Digimax 410 и двата ги намерих за по 399лв. Колебанието ми върви така Сони: по-ново, матрицата си му е сони 1/2.7 " (5.27 x 3.96 mm), надежни и сигурни са, Самсунг е по - стар, ама 4 мегапиксела с матрица 1/1.8 " (7.18 x 5.32 mm) оптичния зуум е 3, а на сони 2. Данни гледах, но http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dscp52.asp и http://www.dpreview.com/reviews/specs/Samsung/samsung_d410.asp.
С повечето не съм наясно.
Помогнете малко моля. Аз сам фотограф аматьор работя уеб дизайн. Така че рядко ще стигам до печат на снимките. Тоест няма да си вадя хляба с тях. Повечко пипам на компютъра. Кажете нещо за оптиката им и светкавицата. Все пак често трябва да снимам нещата на клиентите си.
Абе помогнете малко с избора!
Благодаря ви
Кольоkolio@vip.bg

Отговори на това съобщение
 Re: Pomognete mi za izbora
Автор: ace_of_spade   
Дата:   01-05-04 09:14

Добро утро,bay_kolio,рано си станал,
виж темите от последните няколко дни,за да се ориентираш какво се разисква най-много:
КанонА60-ако държиш на изпитана марка,май се споменават нови цени от понеделник-339лв,ако не се лъжа.
Самсунг В3-също ще е на по-изгодна цена,ако въобще не го свалят от производство и ако залагаш на преимуществата този е по добър,От самсунг само В3 и В4(под 500лв.) са с оптика на Шнайдер.Излизат и нови модели-В40,В50,но и цената...знаеш си.Мисля,че тези двата те устройват за целите на интернет.Ако греша нека някой да ме поправи.
Поздрави

Публикацията е редактирана (01-05-04 09:34)

Дата:   01-05-04 09:35

Благодаря Ейс, не разбрах съвсем точно. На Самсунг ли залагаш и V4 по - добър ли е от Digimax 410?
Поздрави

Автор: ace_of_spade   
Дата:   01-05-04 09:42

В4 е в по висок ценови клас.Следи цените тук http://www.kkelectronics.com/products.php
виж и тук https://photo-forum.net/samsung/
За дискусия относно цените:https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=14436&t=14436&phorum_uriauth=

Публикацията е редактирана (01-05-04 09:44)

Автор: ghs70f   
Дата:   01-05-04 09:50

Prodavam Samsung 420 - 4 Mpix . 400 Lv , s karta 64 Mb i zarejdachka s 4 akomulatorni baterii .Aparata e nov - na 3 meseca . V magazina se prodava gol / bez karta i dr./ , za 500 Lv . Ima oshte kakvo da kaja , no tova kato nachalo ... GSM 0888672728 , a moje i tuk da govorim

Дата:   01-05-04 10:11

Здравей ghs в магазина е 399лв с ДДС. Вярно без батериите е. Твоят се предполага е в гаранция и без скрити проблеми? Но за три месеца експлотация може би трябва да смъкнеш петнайсетина процента...

мейл kolio@vip.bg
098 535 102

Поздрави

Публикацията е редактирана (01-05-04 10:28)

Дата:   01-05-04 10:40

Da ne go barkash s njakoj drug aparat ...predi sedmica ili dve go gledah v Technomarket Evropa za 485 Lv s DDS .Ne mi se vjarva da e poevtinjal tolkova .Vij go tuka .https://photo-forum.net/samsung/420.htm Aparata mi e donesen ot USA . Kupen nov ,no tuk veche njama garancija . Ot trite mu meseca , prez edinija e snimano intenzivno s nego i ako mu imashe neshto , shteshe da se pokaje ...Samo prinadlejnostite , koito davam kam nego sa nad 100 Lv . Problemi s aparata njama - prodavam go za da si kupja po- goljam .

Дата:   01-05-04 10:55

Вчера се въртях около час и половина на щанда в Техномаркет. Ако имаш наблизо такъв магазин погледни, казаха, че цената е такава от 3 дни защото очакват V40 и V50 да се появят за около 500...
Съгласен съм за допълнителното оборудване, да малко над 100лв е, но три месеца работа, няма гаранция, това вече ме притеснява.

Дата:   01-05-04 11:15

Ama , che losh kasmet ...- da go namaljat tochno sega ...Dobre , Lv 350 , sas standartnite mu prinadlejnosti + zarejdachka , 4 akomulat. baterii AA , SD card 64 Mb i chantichka - kalaf . Po aparata njama i draskotina i vsichko raboti kakto trjabva .

Дата:   01-05-04 11:21

Нека погледнем нещата търговски. За да купя нещо от човек, а не от магазин трябва да има смисъл. В магазина цена 399лв с възможност за изплащане на части, пълен комплект и гаранция, цифровия апарт е като компютърния - в момента на покупката започва да остарява. За това има смисъл да се купи само ако си калкулираш риска. А това ще рече ползван - 3 месеца - овехтяване 16% по счетоводни стандарти(24месеца срок за изплащане), няма гаранция - 20% за риска. Значи общо 36%. В магазина 399 + 100 = 500 по 36% = 180 така цената реално става 320лв. За тази цена съм съгласен да го купя. Ако те устройва още днес мога да дойда да го взема.

мейл kolio@vip.bg
098 535 102

Автор: carl_cox   
Дата:   01-05-04 14:43

za men SAMSUNG digimax 410 e po-dobriat variant ot SONY p52-predi 2-3 meseca gi sravniavah za6toto i az biah izpraven pred podoben izbor..v kraina smetka si kupih MINOLTA..;)

първа  назад  1     всички  напред  последна