Автор: fine
Дата: 08-06-05 20:55
като харесваш котки и си имаш една която се казва мими и я гледаш от осем години и сега е леко болна такава и не може да се движи не означава, че всички снимки на котки в този форум трябва да имат по милион рейтинг. или на всички кучета. все тая. мисълта ми беше, че дистанция трябва да има относно сюжета, но дори и аз, като едно стиснато от към златни медали копеле съм се улавяла да давам гласове за грозни снимки на малки бебета (примерно). но тогава някак си се извинявам с :
вариант 1 - авторът на грозната снимка на иначе не лошото бебе, ще се ядоса от слабия си рейтинг, ще изпадне в депресия с наслов - в нищо не ме бива и ще пренебрегне грижите за детето за сметка на опознаване на разликите между скоча и бърбъна. и аз какво да направя. нали не искам това да случи пък и едва ли моя глас ще е от такова значение и айдее..
вариант 2 - може и арт да е . аз от де да знам..
пак ще ме извинявате за малките букви,и че много ми се говори ама клавиатурата ми иска да пише само така и само да български, а и имам изпити пък хич не ми се учи.
и така, дистанция трябва да има, но трудно се постига. с много медитация и зеленчуци. или поне така разправят.
|
|