Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За коментарите и хората
Автор: Mimic   
Дата:   08-06-05 00:21

Пускам тази тема по повод коментарите, които провеждам с Goth_Angel под една снимка. Снимката в момента е без значение - това, което ме интересува е защо е така широко разпространено мнението, че хората които ви критикуват ви желаят злото и защо след като не можете да търпите критики, пускате снимките за гласуване и да бъдат коментирани? Тук сте за слава или за да се усъвършенствате? Приемам всякакви коментари, дори и на лична основа [smilie5]

https://photo-forum.net/i/136430

Отговори на това съобщение
 Re: За коментарите и хората
Автор: Goth_Angel   
Дата:   08-06-05 00:26

Първо искам да поясня, 4е съвсем не мисля, 4е хората които критикуват желаят злото на който и да било. Просто ме подразни факта, 4е на всяка втора снимка виждам коментар от Мимик, най-4есто критика, но като реша да видя профила му, там няма и една снимка. Аз мисля, 4е преди да критикува 4овек, е хубаво да покаже какво той самия може!

Дата:   08-06-05 00:28

Ина4е нека Мимик критикува на воля, но първо да покаже своите способности, хем така ще може освен с критика да даде пример и със своя собствен пример (сори за тафтологията!)

Автор: athom   
Дата:   08-06-05 00:29

Имаш право.
Първия ти коментар по снимката не е кой знае колко полезен но пък просто си изказваш мнението.
Втория не е по снимката но пък ОПРЕДЕЛЕНО си е полезен за "автора".
Лаенето на момичето отдолу може да е продиктувано от това което описва, но пък изискването и да качваш снимки за да коментираш е смешно...
Както и да е...свят широк, хора разни...

[beer] [shtrak]

Дата:   08-06-05 00:30

GothAngel това което искаш е глупаво.

Дата:   08-06-05 00:34

Атом, все пак сме във фото форум, или греша? А за "Лаенето на момичето отдолу" просто нямам думи...

athom написа:

> Имаш право.
> Първия ти коментар по снимката не е кой знае колко полезен но
> пък просто си изказваш мнението.
> Втория не е по снимката но пък ОПРЕДЕЛЕНО си е полезен за
> "автора".
> Лаенето на момичето отдолу може да е продиктувано от това което
> описва, но пък изискването и да качваш снимки за да коментираш
> е смешно...
> Както и да е...свят широк, хора разни...
>
>
> [beer] [shtrak]
>

Дата:   08-06-05 00:38

Извадих 2 мои коментара, където има критика. Няма да поствам линкове към снимките, за да не нададат вой собствениците [smilie5]

"Бялото ми е малко по-изпечено от необходимото, фонът отвлича вниманието и ако не е можело да се заснеме с по-малък ДОФ, може да се блърне "ръчно". Погледът на девойчето също ми се губи малко - снимано е от височко и главата + погледа са завъртяни надолу"

"Хъм ... ако искаш критика бих казал, че светлината е дошла в повече - особено на пътечката и над вратата. Като стил това е доста по "не" популярно от останалите ти работи. Харесва ми смесицата от автентично стар ч/б филм и старостта на всичко, което е хванато в кадъра - с една дума - реалистично"

Та да пуснем малко критика на критиката. Дразни те факта, че имам повече свободно време от теб и ме виждаш под всяка втора снимка или коментарите ми са куци? Напомням ти, че всичките ми критики (включително и тези, които не пред очите ти) са обосновани, а не са от сорта на "това не струва" или "отврат"

Автор: Amigo   
Дата:   08-06-05 00:39

Mimic е будната съвест и хрътката на форума[smile] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [shtrak] И явно не го свърта на едно място [smilie18] [smilie18] [smilie18] Коя зодия си бе, Mimic[smilie3] [smilie6] [smilie18] [smilie18]

Като чета коментарите се сещам например, че човек може да бъде добър учител, без да е добър изпълнител и обратното [smilie7] [smilie21] [smile]

Публикацията е редактирана (08-06-05 00:41)

Дата:   08-06-05 00:40

Теле, 1.05 - ден на труда. Повечето ми познати все казват, че било почивен ден [smilie5]

Дата:   08-06-05 00:41

Ами в случая наистина "лаеш".
Ако те обижда думата извинявай.

Какво общо има това кой колко снимки има в профила си с това колко разбира от фотография?
И кой пък е този, който трябва да забелязва факта?
Ти ли? Аз ли? Аврам Бакалина ли?
Никой.

Коментира му се, коментира. Не му се пускат снимки, не пуска.

И т.н.

[beer] [shtrak]

Дата:   08-06-05 00:42

А-а, значи с червено знаме в ръка и петолъчка на гърдите са те заформили [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Автор: boni   
Дата:   08-06-05 00:43

Между другото литературните критици, не винаги ,да не кажа рядко са автори на романи...
Не виждам какъв е проблемът някой да критикува ако няма снимки,стига да го прави обосновано разбира се,а не с цел заяждане.

Не се вживявайте излишно в разпри и пестете енергия за творчество, младежи и девойки [cool][smilie3] [smile] [smilie6] [smilie25] [shtrak]

Срешу тези коментари мога да извадя някои твои, които не само не изразяват мнение, но са си 4исто 4есане на езика, но не това е което искам да кажа, а то е, и ще продължи да бъде, каквото и да казват другите - пусни най-накрая твои снимки. Това е, което ми беше основната (добре, една от основните) идеи от самото на4ало.

Автор: murnau   
Дата:   08-06-05 00:45

goth angel, vseki ima pravoto da kritikuva (snimki ili ne, kvo zanchenie ima), da ti napomnia za Baudelaire, gorkia ne mojel da risuva, obache sigurno si chuval/a za kritikata mu ;)

Дата:   08-06-05 00:45

boni[smilie24]

Това имах впредвид.
Човека и казал да спазва правилата и оттатъка - блябляблябля...и т.н.

Пък после се обиждат чак...както и да е, както казах - "Свят широк, хора разни."

[beer] [shtrak]

Автор: elrisha   
Дата:   08-06-05 00:46

аз да се обаждам ли сега или да си трая?![smilie11] [cool]

Дата:   08-06-05 00:47

"Трай моме за хубост" - да перифразирам аз.

[beer] [shtrak]

Дата:   08-06-05 00:48

Преди седмица казах, че ми е писнало да коментирам факта, че нямам снимки в профила ама за Goth_Angel специално ще се самоцитирам [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Mimic цитира Mimic:

"През целият си живот съм снимал само с една филмова сапунерка Премиер. Не съм правил кьорава снимка през последните 5 години. Не съм държал дигиталка през живота си. Всичките ми ленти са на 2500км на изток оттук. Не мога да снимам, но имам изграден визуален усет, както и някои съвсем основни познания, които ми позволяват да дам някакво що годе компетентно мнение" [smilie5]

Дата:   08-06-05 00:49

Пак да се самоцитирам, този път специално за elrisha:

"Приемам всякакви коментари, дори и на лична основа" [beer]

Автор: air   
Дата:   08-06-05 00:51

Бони, за критиците ... доста спорна тема...

Не случайно много творци са станали велики след като са измрели критицете им, за съжаление и те самите де ...

И досега си спомням един музикален критик според който AC/DC не могат да пеят и правят ни вклин ни в ... "нехармонични сола" [smilie18]

Автор: Георги   
Дата:   08-06-05 00:51

бля бля

всеки прави каквото му е кеф
с или без снимки в профила. :)

Дата:   08-06-05 00:52

Атом, забележката ми не беше конкретно по повод на снимката и конкретния коментар под нея, а цялостно, защото Мимик от много време ми изпъква на по4ти всяка снимка. Абе какво си губя времето тука вместо да си у4а за изпитите!

athom написа:

> boni[smilie24]
>
> Това имах впредвид.
> Човека и казал да спазва правилата и оттатъка -
> блябляблябля...и т.н.
>
> Пък после се обиждат чак...както и да е, както казах - "Свят
> широк, хора разни."
>
>
> [beer] [shtrak]

Дата:   08-06-05 00:54

air написа:

> Бони, за критиците ... доста спорна тема...
>
> Не случайно много творци са станали велики след като са измрели
> критицете им, за съжаление и те самите де ...
>
> И досега си спомням един музикален критик според който AC/DC не
> могат да пеят и правят ни вклин ни в ... "нехармонични сола"
> [smilie18]

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   08-06-05 00:54

Goth_Angel, и кво като изпъква?
Убива ли те някъде?

Нали зора е да се коментира повече? Аз като нямам време да коментирам, ето някой който има.

Тц...тц...тц...

първа  назад  1     всички  напред  последна