Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fuji s5100 or KonikaMinolta Z2
Автор: longjohn   
Дата:   07-06-05 11:27

Zdraveite na vsichki! Dulgo tursih aparat koito moga da si pozvolia i se spriah na tezi 2 modela, spriah se zaradi cenite im (okolo 250-300$ izlizat vzeti ot chujbina) za tezi pari na namerih nishto drugo koeto da mi se ponravi osven moje bi edin Panasonic LumixZ2, ta bih se radval na niakoi drug profesionalen suvet![smile] Blagodaria vi predvaritelno! :-)

Отговори на това съобщение
 Re: Fuji s5100 or KonikaMinolta Z2
Автор: glorious   
Дата:   07-06-05 22:18

ох,пич, ако се питаш защо никой не ти е отговорил,това е защото, тая тема и подобни се дискутираха от началото на месеца поне 10 пъти вече,потърси теми като на пишеш фуджи-то и/или минолтата.аз съм с фуджито и съм доволен.можеш да видиш резултати в профила ми.панасониците също много ги хвалят!

Автор: carl_cox   
Дата:   07-06-05 22:59

аз бих взел FUJI-то-дразни ме дизайна на MINOLTA Z2, особено пък съпоставен с този на S5100 ! - разбира се всяка от двете машини си има предимства - Z2 си има оптичен стабилизатор, но пък S5100 подържа RAW формат...

ако станеш малко по-наясно преди всичко със себе си и реалните си нужди ще се улесниш в избора...

предполагам дълбоко в себе си знаеш кое си избрал ...което и да вземеш едва ли ще сбъркаш фатално

виж и този сайт- http://www.dcresource.com/

Публикацията е редактирана (07-06-05 23:06)

Автор: Crossblade   
Дата:   08-06-05 00:13

Konica Minolta Z3 - 350 $
Panasonic FZ5/4 - 350$

12x, стабилизатор ....

Автор: irena1   
Дата:   08-06-05 10:55

Двата апарата са сходни като качество, но фуджито определено има по-удобен дизайн, а прави и raw. Кусур - използва най-скъпите флаш карти. А оптичният стабилизатор за този клас фотоапарати е като на гол тумбак голям обектив... Ако можеш обаче да си позволиш панасоника - вземи него, най-добър е.

Автор: sP   
Дата:   08-06-05 11:11

irena1 и що е най-добър [smilie8]
фуджи [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна