Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Искам малко помощ!
Автор: vlade   
Дата:   07-06-05 07:05

Знам че темата ми не се доближава много до форома но просто незнам каде другаде да попитам. Имам дигитална видео камера доста се борих докато оспеиа да иа свържа с компютара. Сега обаче проблема ми е че две минути запис ми ги свалия на 700 мб, за 30 мин намен нима да ми стигне диска. Та вапроса ми е знаели никои и мойе ли да ми помогне как да го напражиа с по маллак размер. Благодариа преджарително и щте по4рпим по бира разбирасе. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Искам малко помощ!
Автор: Stoevmobile   
Дата:   07-06-05 08:23

[smilie5]

Автор: holden   
Дата:   07-06-05 08:33

[beer]

Автор: inmitev   
Дата:   07-06-05 08:39

Варианти:

1. Купуваш си по-голям диск.

2. Ползваш услугите на видеостудио. Няма да имаш нужда от голям диск.

3. Опитай се да намалиш броя на грешно написаните думи в постинга си с поне 50%. Тогава може да получиш повече полезни съвети.

Успех!

Автор: Amigo   
Дата:   07-06-05 08:39

с Windows Movie Maker съвсем спокойно се записват почти час и половина на 1 СД с подходяваща компресия със задоволително качество[smile]

Автор: Flancer   
Дата:   07-06-05 10:35

Нямаш проблем да ги направиш по малък размер, но за съжаление преди това ще трябва да намериш място за големия файл на диска, после компресираш в XVID и става, амии, около 12 пъти по-малко /това там вече зависи от много неща, ама айде да не бързаме/, и въобще за да се бъзикаш с видео ще ти трябва място на харда, памет и що годе добър процесор /пр. >1,6GHz/

Автор: nsirakov   
Дата:   07-06-05 10:37

вземи си firewire...

първа  назад  1     всички  напред  последна