Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цени на ДСЛР - това възможно ли е?!?!
Автор: Amigo   
Дата:   07-06-05 00:20

Гледам тези цени и се питам: това някаква уловка ли е? Доста ниски ми си струват в сравнение с други, които съм виждал?[smilie11] Какво мислите по въпроса?

Nikon D70s с 18-70mm DX Zoom Nikkor Lens за $739.00, а само тяло за $523
http://www.bestchoicedigital.com/store/stores_app/Browse_Item_Details.asp?Store_id=101&page_id=23&Item_ID=3711

http://www.pricearrow.com/WebUsers/Product.aspx?pid=41061264

Canon EOS-20D Digital SLR Camera with 18-55 EF-S Lens - $969.00
а само тялото- $769.00

http://www.bestchoicedigital.com/store/stores_app/Browse_Item_Details.asp?Shopper_id=616566174326165&Store_id=101&page_id=23&Item_ID=3311

http://www.pricearrow.com/WebUsers/Product.aspx?pid=40954762

Отговори на това съобщение
 Re: Цени на ДСЛР - това възможно ли е?!?!
Автор: borissov   
Дата:   07-06-05 00:22

Съмнявам се. Провери този сайт в resellerratings.com - май така беше адресът.

Дата:   07-06-05 00:24

borissov, какво имаш предвид като казваш да проверя сайта?[smilie11] Нямам никакъв опит с подобни сайтове и понеже, както е известно, човек и добре да живее, пък и дори зле, все си купува накрая ДСЛР, та и аз търся и питам... [smilie11]

П.П. на този сайт, който ми даде, написах никон и канон и излязоха май същите цени[smilie11]... а отдолу има пък други[smilie11] [smilie11] [smilie2] каква бъркотия[smilie2]

Публикацията е редактирана (07-06-05 00:27)

Дата:   07-06-05 00:29

Ами то си има търсачка.

BestChoiceDigital

Прочети ревютата и ще видиш. Моят съвет е да купуваш само от bhphotovideo.com, в краен случай adorama.com.

Дата:   07-06-05 00:31

B&H го знам - там вече съм видял цените, но на тези сайтове попаднах преди малко и естествено потрих доволно ръце в първия момент, ама май съм избързал [smilie2] [smilie11] [smilie2] като гледам на адорама и на bh цените май са еднакви[shtrak]

Публикацията е редактирана (07-06-05 00:33)

Дата:   07-06-05 00:33

Мда. Изобщо не си прави труда да търсиш други сайтове, прави си сметката по цените на B&H, и това е.

Дата:   07-06-05 00:37

borissov, ти уби детските ми дслр-мечти, друже [smilie10] [smilie5] [smilie5] Тъкмо си викам, ей сега ударих кьоравото, а то... [smilie2] [smilie2]

Автор: shutter   
Дата:   07-06-05 00:39

BH са много добри. Магазина им в Ню Йорк е уникално преживяване за всеки фото маниак...И понеже са евреи постоянно щъкат насам натам едни дребосъци с шапчици (кипа) на главата :)
Моят 350Д го взех от тях, онлайн обаче, пристигна за 3 дни хем съм извън щатите...Така че ако търсиш надеждност в качеството на услугата мисля, че няма да сгрешиш с тях

[beer]

Дата:   07-06-05 00:41

shutter, а знаеш ли точния адрес на магазина им в Ню Йорк?[cool] а ти от БГ ли си поръча апарата?

П.П. това ли е?:
B&H Photo
420 Ninth Avenue
New York

Публикацията е редактирана (07-06-05 00:45)

Автор: ejko   
Дата:   07-06-05 07:05

аз сам купувал от butterflyphoto.com и освен, че ме накараха да си подвърдя поръчката по телефона, друго оплакване нямам! Даже ми пристигна на 2-рия ден!!! Там не е супер ефтино, но има и добри оферти чат-пат! Аз от тях спестих около $100 дайе и спрямо най-големите мошеници в нета:)))

Автор: aquarius_v   
Дата:   07-06-05 09:09

Добре де казвайте от къде правите поръчките защото тука в БГ гледаме като гърмяни зайци!!

Интересуваме някой поръчвал ли е от БГ?

Автор: dau   
Дата:   07-06-05 10:55

Тези двата сайта са мошенници гледах им рейтинга и по форуми коментари. Като поръчаш ти се обаждат и искат да купиш още поне 3-4 неща които са на двойна тройна цена и направо ти режат главата.
В единия от форумите пишеше за някой който си поръчал 20Д с китовия, изнудвали го там нещо бавили го и накрая му ги пратили с няква насрана сигма, че и го изнудвали и още работи няква светкавица насрана 500$ шипинг му искали и още някви бози не помня точно но накрая му дръпнали от картата малко над 6000$. Е да не дава Господ такива работи!

първа  назад  1     всички  напред  последна