Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за апарат
Автор: pgradev   
Дата:   06-06-05 16:36

Здравейте. Искам съвет от по-опитните потребители на фототехника. Предложете ми какъв цифров апарат може да ми свърши работа за снимане на крак на документи - с една дума да е хем почти професионален като качество, хем да е лесен за употреба, хем да е с малки габарити. А и да може да се свърже към фотопринтер. Идеята е да може да се правят копия на документи из страната по различни офиси. Да не се носи скенер за тази цел. Работата ми е такава, че примерно трябва да мога бързо да преснимам някое упътване на машина, без да затормозявам собственика и да му отненам от времето. Както и да се снимат заварки в труднодостъпни места - тръбопроводи примерно.
Пак да кажа - апарата да е компактен, снимката да е с максимално добро качество, да е максимално лесен за употреба- да се даде на нищо неразбиращ от снимане човек и той да може да снима без да си играе с настройки :-) Предложете и какъв фотопринтер мога да ползвам .. Предварително ви благодаря ! Цените не са важни при избора.

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за апарат
Автор: fotocolor   
Дата:   06-06-05 16:43

Цялата серия на Канон Г.Който и да вземеш ще останеш доволен.Има всичко за което си писал.

Re: Съвет за апарат
Автор: pgradev   
Дата:   06-06-05 16:53

А какво ви е мнението за Samsung като апарати ? Гледам модела Samsung V 70 и виждам хубава опция за разпознаване на текст .. Какво ще кажете ?

първа  назад  1     всички  напред  последна