Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon 830i
Автор: koko12   
Дата:   06-06-05 11:00

Аз съм новак във видеозаснемането. Наскоро си купих canon 830i. До тук добре. Пълна с глезотии. Ама реших да прехвърля видеото на CD и ...до тук. Може ли някой да ме светне какво да правя? Ще бъда много благодарен

Отговори на това съобщение
 Re: canon 830i
Автор: 2metraninja   
Дата:   06-06-05 11:23

Нищо не казваш какво правиш за да го свалиш на диск та не става, в какъв формат ти идва, на какво самата камера го записва...Аз лично съм си играл с мувита и видеокамери, но съм нямал Канон 830и и не ми се преравя нета, за да намеря какво точно представлява и каква е спецификата при нея. Задай си по- точно и изчерпателно въпроса.
А и май си посбъркал форума...

Автор: snake79   
Дата:   06-06-05 11:51

www.comexgroup.com

Пробвай на линка по-горе.
И не задавай нов въпрос а потърси с търсачката. По тоя въпрос има изписано купища.

Автор: ZENTEX   
Дата:   06-06-05 14:44

Взимаш един кабел от едната страна DV от другата 1394 и я вклячваш към компютъра,ако нямаш 1394 порт ще трябва да си купиш платка.На компютъра инсталираш програма за видеообработка(намират се навсякъде) и сваляш цялата информация на хaрда.След това можеш да я правиш каквото си поискаш,кеф ти CD, кеф ти DVD[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна