Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интересно за сайта:-)
Автор: invoke   
Дата:   02-11-03 18:09

"По-добрата алтернатива" се дъни!
Посетете този линк:
https://photo-forum.net/i/3746&ORDER=date

Жоро,Бони и САС,самокритичноста е хубаво качество(така ми каза навремето Бони),та мисълта ми беше,вместо да плюете по култа,използвайте времето да си оправите вашите бакии........ [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: Интересно за сайта:-)
Автор: Alice   
Дата:   02-11-03 20:14

Този сайт е по-добрата алтернатива, не защото никога не му се развалят линковете. А защото дава по-големи възможности на потребителите си.
Дава им възможност да покажат снимките си пред една по-широка публика и на авторите им да бъдат забелязани.
Ако не разбираш това, значи си голям тъпак. А ако го разбираш и въпреки това поставяш кавички на "по-добрата алтеранатива", значи че си злобар и необективен.

Автор: boni   
Дата:   02-11-03 21:47

Благодаря,Инвоке,че ни показваш тази грешка или каквото е там.Ще вземем мерки още утре да го оправим като си дойде САС.
Проблемът е че неща закоито си говорехме месеци наред ,все още не са оправени в култа,но това вече не е моя работа,правете каквото си искате.

Дата:   02-11-03 23:16

Алиса ли там ква си,тъпата ти главичка бъкел не разбира!Седи си на дъ-то по-добре.Който е трябвало е разбрал:-)))[smilie19]

Дата:   02-11-03 23:23

Освен ,чв си арогантен си и злобен ,но както ти казах,малко ми дреме за тебе....[beer]

Дата:   02-11-03 23:26

Бони,виж по-нагоре кой е арогантен и злобен!Вместо да ми кажеш благодаря,че ви осведомявам за бъговете:-)))[beer]

Дата:   02-11-03 23:29

Ми погледни ми предишния постинг.Той започва с "благодаря"

Дата:   02-11-03 23:33

А как завършва?
Плюс това аз и отговорих в стила на девойката,теб какво те бърка тази работа?[smilie3]

Дата:   02-11-03 23:43

Ами завършва така ,както трябва да завършва когато ти показват среден пръст.
Аз съм достатъчно самокритичен си и признавам грешките,когато ги правя.Щом си видял бъг(ако не е просто изтрита снимка),то той ще бъде оправен веднага.
В същото време в култа продължават да стоят с месеци неработещи линкове (примерно "членове") ,новините са от 6-ти месец,а историята на клуба бъка от невероятни правописни и стилистични грешки.

Дата:   03-11-03 09:55

Бони,ти явно не си си направил и труда да погледнеш чия е снимката......а тя е твоя! [smilie3]
Както и да е,ако искаш оправяй ако искаш не,твоя работа [smilie25]

Дата:   03-11-03 10:07

Коригирам се,видял си все пак,че е твоя снимката и си "решил" проблема.[smilie18]

Автор: Brummaker   
Дата:   03-11-03 11:51

Защо ли толкова плюят този сайт?
Моето обяснение е като при снимките: в повечето случаи/има,разбира се и изключения и това е прекрасно!/ тази,която "повдигне глава над другите" и отнася брадвата...Та така е и със сайтовете явно!Хайде успех на конкуренцията!![smilie19]

Дата:   03-11-03 12:13

Brummaker,ако мен имаш в предвид,аз не плюя сайта.Помагам при отстраняването на грешки[smilie25] .Нали видя,че ми благодари човека!

Дата:   03-11-03 12:17

А аз да съм казал,че имам в предвид теб?[smilie3]
[smilie18] [smilie18]

Дата:   03-11-03 12:38

Като се има в предвид,че само аз съм писал(изключвайки Бони) кого имаш в предвид?!?[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-11-03 12:43

[smilie3] изводът се налага от самосебе си,нали?

Дата:   03-11-03 14:06

Поне така си го поставил....[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна