Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HELP Charger AAA !!!
Автор: raduncho   
Дата:   03-06-05 13:48

Ако ми помогнете ще съм много благодарен ...
Иначе ме интересува зарядно с батерий ААА и какви батерий да си зема щото разбрах че има няколко вида ... та да препоръчате понеже не разбирам кой знае колко от такива неща но скоро си зех апаратче някакво и секи път да си зимам някви скапани батерий не ме кефи, та ако може някакво разяснение да ми дадете как стои въпроса с тия неща [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: HELP Charger AAA !!!
Автор: ZENTEX   
Дата:   03-06-05 13:53

Отиваш на МЕТРО или ТЕХНОПОЛИС ......напърво място SANYO,ако няма тогава SONY.Цената им за комплект батерии+чарджър 50-60лв,всичко останало е боклук на китайската индустрия[smilie7]

Автор: wsgar3   
Дата:   03-06-05 14:03

Uniross!

http://www.uniross.com

Аз съм супер доволен!4x2100mA/h - около600-650 снимки (canon a75)

има ги в Метро....4 батерии + зарядното мисля, че бяха към 25 кинта

Публикацията е редактирана (03-06-05 14:03)

Автор: inmitev   
Дата:   03-06-05 14:05

ZENTEX - само тези две марки ли признаваш? Какво би казал за GP и Varta?

Търся наистина обективно мнение, понеже доста известни марки напоследък се оказват без покритие.

Автор: boreto   
Дата:   03-06-05 14:21

Най-големите ААА акумулатори тук са никел-металхидридни 800mA/h. Знам че по принцип има и 850mA/h. Да не вземеш да си вземеш някакви 300-500mA/h, че бързо ще издъхват.

Ама сигурен ли си, че са ААА? Да не са АА?

Автор: ZENTEX   
Дата:   03-06-05 14:29

SANYO са почти номер 1 в светa по производство на батерии и държат здраво на качеството си.За една батерия не е важен само капацитет и брой цикли на зареждане,важното да е и надеждна.Много производители си поръчват батерии от тях и си слагат техните си фирмени марки.Колкото до надежност разбирай факта че много производители прибягват до всевъзможни трикове за поевтиняване на продукта и при доста от тях липсват сериозните технологии.Една кофти батерия може да ти скапе устройството до неузнаваемост и да го хвърлиш в първата кофа за боклук.

Публикацията е редактирана (03-06-05 15:51)

Автор: dau   
Дата:   03-06-05 14:34

Sanyo са много добри батерии, но Uniross грам не им отстъпват и двете фирми имат вече по 2500mA/h, какво ще избереш вече си и лично предпочитание, но м/у тези двете марки няма да сбъркаш със сигурност!

Автор: ancho   
Дата:   03-06-05 15:01

Аз си купих комплект от Sanyo и за сега съм доволен

Дата:   03-06-05 16:10

ZENTEX сигорен сам поне в това че са ААА :)

Дата:   03-06-05 16:15

wsgar3:Аз съм супер доволен!4x2100mA/h - около600-650 снимки (canon a75)
има ги в Метро....4 батерии + зарядното мисля, че бяха към 25 кинта

Говориш за ААА нали така

защото разлика има в цената голяма тамън 2-3 пъти от комплекта зарядно и батерии на Sanyo

Публикацията е редактирана (03-06-05 20:31)

Дата:   03-06-05 16:58

raduncho - грешката е моя! мойте са АА...
не знам каква е цената за ААА :(
аз ги взех на някаква промоция от Метро...много добре ги бяха скрили м/у другото :)

Автор: ianka_vv   
Дата:   03-06-05 17:18

az izpolzvam baterii Duracel 2050mAh-nqmat greshka.zarqdnoto trqbva zadyljitelno da ima rejim razrejdane, da ne zarejda mnogo byrzo-250mAh sa dostatychni, da ima trikle zarqd(za optimalen zarqd).Az si kupih takova na ulica Veslec v uchastyka mejdu ulica Iskyr i Bul. Slivnica.Tova e centyr za baterii, horata sa mnogo lubezni i me orientiraha v neponqtniqt dotogava za men svqt na bateriite i tynkostite v tehniq zarqd).zarqdnoto struvashe 46lv, no si struva zashtot izvlicha max ot bateriite:)))

Автор: Stoevmobile   
Дата:   03-06-05 17:30

За ААА не си вземай C.F.L. 800mAh, голям буклук са [smilie23]

Автор: Crossblade   
Дата:   03-06-05 20:05

Зарядни:
http://www.digital-flash.com/catalog/product_info.php?cPath=28_31_84&products_id=616
http://www.digital-flash.com/catalog/product_info.php?cPath=28_31_84&products_id=617
Батерии:
http://www.digital-flash.com/catalog/product_info.php?cPath=28_31_84&products_id=761

Дата:   03-06-05 20:17

Uniross Ni-MH Батерия 900 mAh AAA мисля това да са батерийте и зарядно някое ако ми препоръчате за тях до 40-50 максимум

ianka_vv а твойто зарядно си е за ААА нали !? и каква марка е модел там нещо повече ми кажи за него щото може да отида до магазина дето казваш ама трябва да знам какво да търся... :)

Публикацията е редактирана (03-06-05 20:20)

Дата:   03-06-05 20:47

znachi sega go gledah zarqdnoto pishe: 500mA/h(zabludila sym te bez da iskam no tova vaji za zarqd na 2 baterii, a pri zarqd na 4 baterii zarejda s 300mA/h)
pishe slednoto:
500mAh delta V charger -za NiCd ili Ni-MH baterii tip AA i AAA, 2br. ili 4br. baterii za zarejdane;
1.Fast charging current-500mAh
2.Stable delta V detection
3.High charging efficiensy
4.With discharge function
5.automatic protection against wrong type battery
tova zarqdno garantira che bateriqta nqma da byde nedozaredena ili "prekaleno" zaredena.
ako vzimash bateriqtiite za dig. camera ne si vzimai baterii pod 1800mA

Дата:   03-06-05 20:52

nqma marka, koeto shte reche kuche marka :), no naistina dobro.moi kolegi koito se zanimavat samo s baterii-tova im e rabotata me izpratiha v tozi magazin.kato vyrvish po posoka na Bul.Slivnica po ul.Veslec magazina se pada ot lqvata strana.ne pomnq imeto.kato vlezesh razpitai podrobno i shte ti obqsnqt vsichko.i shte ti preporychat nai-dobroto s koeto razpolagat.uspeh izbora na zarqdno e mnooogoooo vajen, za jivota na bateriite

Автор: batemitko   
Дата:   03-06-05 23:59

3AAA Е КОФТИ.Батериите са по-слабички.до 30-35лв.ще се уредиш

Дата:   06-06-05 11:57

Е не егати базика вчера отидох в МЕТРО купих си зарядно на UNIROSS ама немаше батерии за него немаше ААА леле егати магазина е тва метро може ли да е толкова голям магазин ушким репутация и немаше бе немаше леле напрао избеснех ся кой знае кога пак ше почивам та да ходя да си търся батерии некаде по центара . Ше ми кажете ле някави точни адреси на специализирани магазини за такива неща /....

Дата:   06-06-05 12:16

http://www.vali.bg
това е сайта на представителите на Uniross за БГ. Гледам, че доставят с наложен платеж...пробвай и кажи после какъв е резултата :):):)

Автор: Crossblade   
Дата:   06-06-05 15:44

raduncho: Защо не четеш какво пишат хората ... а именно аз ;)

http://www.digital-flash.com/catalog/product_info.php?cPath=28_31_84&products_id=761

Малко по-нагоре в темата го писах [smilie24] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна