Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 work
Автор: ritrati   
Дата:   03-06-05 12:40

Zdrasti na vsi4ki kolegi . az sym nov potrebitel poblikyvani pics niamam prosto zashtoto niamama vreme za tova.Iskam da znam dali photographiata kato profesia e dobre zaplatena v bulgaria . az rabotia v italia i sega sym tyk parite koito se praviat sa dobri no prosto predpo4itam da sym si v nas i tnt. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: work
Автор: egoucm   
Дата:   03-06-05 12:50

и на мен ще ми е интересно да чуя отговор на въпроса ти :)
[smilie24] [smilie24]

Автор: n1x0n   
Дата:   03-06-05 12:51

С Италия никакво сравнение не може да има, особено ако си в сферата на рекламата. Ако правиш снимки за паспорт или снимаш сватби - разликат е по-малка.

Автор: ritrati   
Дата:   03-06-05 12:55

ami az sym sferata na modata i syshto taka snimam za tyristi4eski spisania poslednoto miasto ot koeto se vyrnax v4era e Santorini Gyrcia moga da publikuvam malko pics ako vi e interesno

Автор: Avi   
Дата:   03-06-05 12:58

за мене ще е интересно :)

Автор: n1x0n   
Дата:   03-06-05 13:02

Забрави тогава за работа в БГ.
Модния бранш тука е претоварен, защото всеки там се бута, а заплащането е комично сравнено с Италия.
Като гледам как някави хора ми говорят за хонорари тип 10-20 лева на снимка и се радват...
Най-лошото е че в българия няма критерий за добра фотография, всяка халтура, всяка мазня върши работа. Затова е пълно с халтураджии, работещи евтино и няма добро ниво на фотографията.
Съвета ми е да си стоиш там докато можеш... аз малко съжалявам че не се задържах по-дълго.

първа  назад  1     всички  напред  последна