Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 харесал съм Sony W5 но ....
Автор: B_Ball_P   
Дата:   03-06-05 01:12

тоя апарат супер ме зарибява заради огромния дисплей,и е Sony да го взимам ли ?????Щото тая събота ше хода да купувам ама още незнам какво, ако имате някво по добро предложение за тея пари моля пишете аааа има ли някой който да ми даде снимки направени с тва апаратче[smilie11] [smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: харесал съм Sony W5 но ....
Автор: koljo   
Дата:   03-06-05 02:55

хохо, човек, ако ти трябва голям дисплей, купи си телевизор! [smilie18]
туй на майтап, сега сериозно - знаеш ли изобщо какво ти предлага тоя апарат? знаеш ли ти какво смяташ да снимаш с него? какви са му характеристиките?
и колко пари е? че да ти предложим нещо "за тея пари"? [smilie11]
ама, така като гледам, един ден преди покупката, да тръгнеш да питаш дали да си земеш апарата, щото много си се зарибил по огромния дисплей - ми зимай го!
то явно квото и да земеш, се тая ше е на тоя етап... [ezik]
все едно да кажеш "абе, тоя олимпус много ме кефи къф е оранжев, и е олимпус, да го зимам ли???" [smilie18] [smilie18] [smilie18]
напиши по-конкретен въпрос и може и да получиш по-конкретен отговор [beer]

Автор: B_Ball_P   
Дата:   03-06-05 09:35

ми тоя фотоапарат ми предлага 5.1 мегапиксела .... абе из нета има ревюта начи имам около 670 лв. тъй като това лято най вероятно ше ходя в Русия (Москва) и да поснимам малко забележителности т.е майка ми ще снима ... тя имаше няк'ъф зенит мноо здрав ама му се е*а майката... та на въпроса ще снимам почти навсякъде на най голямото слънце на обяд Кремъл, в даскало ще снимам, на море най вероятно тренирам баскетбол и ще снимам видеоклипчета ...aaaa да за тея пари може ли да се вземе някой канон IXUS те добри ли са

просто не съм милионер и нямам възможност да купувам апарат когато си пойскам затова искам най доброто за тея пари [smilie11]

Публикацията е редактирана (03-06-05 09:39)

Автор: giiv   
Дата:   03-06-05 10:11

Апарата е добър за парите си!
Друга алтернатива е Panasonic LZ2, Canon A520. Панасоника е 5МР а Канона 4МР Сонито снима много качествен клип докато Канона не може да се похвали със същото.

Автор: koljo   
Дата:   03-06-05 12:50

B_Ball_P, дисплея и мегапикселите са последното нещо, което БИ трябвало да те интересува. обърни внимание на другите неща - колко оптичен зум има, от по-широко ли почва, каква е светлосилата на обектива при wide и tele, има ли ръчен фокус (ако смяташ, че може да ти е от полза), бърз ли е при фокусиране, как се справя при слаба светлина (има ли AF assist light, или night framing, както на някои други сонита), с каква батерия е, колко държи, има ли зарядно в комплекта (ако е с АА - най-вероятно няма, значи и за това ше идат парички), обърни също внимание и на картата - мем. стика на Сони са доста по-скъпи от CF-cards, което значи още кинти отгоре... пък чак тогава го гледай къв му е дисплея и колко Мр. всичко от 3 нагоре ше ти свърши работа.
разгледай ги тия неща, сравни с предложениеето на giiv, виж характеристиките и на тези апарати, пъкл тогава решавай. в нета има ревюта (както сам каза), там има тестови кадри, виж дали ти харесват като качество...
поразрови се малко по-задълбочено и прецени сам, щото от 10 души 10 различни предложения можеш да чуеш :)
щото с тоя огромен дисплей в първия пост доста ме разсмя... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
айде, успехи в пазаруването и хубави [shtrak]

Автор: ogidoc   
Дата:   04-06-05 11:51

Те това е отговор, бравос[smilie24]

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна